Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΣΣΥΛΗΠΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ

Αντιγράφουμε από την σελίδα της "Χρυσής Αυγής" Άλλο ένα αιματηρό περιστατικό ήρθε να προκαλέσει για ακόμα μια φορά την οργή των ...

Αντιγράφουμε από την σελίδα της "Χρυσής Αυγής"

Άλλο ένα αιματηρό περιστατικό ήρθε να προκαλέσει για ακόμα μια φορά την οργή των Ελλήνων. Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή το πρωί, στη Νεμέα Κορινθίας, αλβανός μαχαίρωσε Έλληνα κάτοικο της περιοχής με αφορμή λεκτικό διαπληκτισμό με συγγενικό πρόσωπο του θύματος. Ο συμπατριώτης μας μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και εν συνεχεία στο Κ.Α.Τ, όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Κανένας πλέον δεν πιστεύει το παραμύθι των “κακόμοιρων μεταναστών” με τους οποίους δήθεν θα ανταλλάξουμε πολιτιστικά στοιχεία… Η παρουσία των αλλοδαπών στην πατρίδα μας είναι ανεπιθύμητη! Ο Πυρήνας Κορίνθου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του θύματος και των κατοίκων, δηλώνοντας έμπρακτη συμπαράσταση και ενισχύοντας των αγώνα των κατοίκων για να προστατέψουν, όχι μόνο την περιουσία, αλλά και την ίδια τους την ζωή.

Μέχρι σήμερα ο δράστης παραμένει ελεύθερος. Είναι εύκολη λύση για κάθε δολοφόνο αλλοδαπό να διαφεύγει αμέσως μετά την τέλεση του εγκλήματος στην πατρίδα του, όπου και απολαμβάνει το ακαταδίωκτο. Σε παράδεισο για κάθε εγκληματία έχουν μετατρέψει τη χώρα μας οι προδότες πολιτικοί.


-------------------------------


1 σχόλιο

  1. Αλήμονο να παραμένουν ελεύθεροι οι μαχαιροβγάλτες. Και εδώ μιλάμε για έναν επικίνδυνο αλλοδαπό, με γνωστά τα στοιχεία του. Πυρ και σίδερο στα αλλοδαπά σκουλίκια πριν είναι αργά για την Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.