Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ! ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΛΑΒΩΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ  (ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟΥΛ...



ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ  (ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ)  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ:

Όπως ήταν αναμενόμενο οι Σλάβοι κάτοικοι της ΠΓΔΜ δεν μπορούσαν να αφήσουν αναπάντητες τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου και το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου, από κατά πάσα πιθανότητα ισλαμιστές εξτρεμιστές Αλβανόφωνους ή Τουρκόφωνους και έτσι ξεκίνησαν μέσω του facebook εκστρατεία διαμαρτυρίας με την διοργάνωση σήμερα το μεσημέρι συγκέντρωσης στην πόλη Μοναστήρι.

Η νέα αυτή αντίδραση των Σλάβων κατοίκων της ΠΓΔΜ ενδέχεται να προκαλέσει καινούριες εξελίξεις στην γειτονική χώρα και για το λόγο αυτό η παρουσία της αστυνομίας θα είναι έντονη. Οι δύο εμπρησμοί στην πόλη Στρούγκα και Τέτοβο αποτέλεσαν την σπίθα που χρειαζόταν για την νέα αυτή αντίδραση των Σλάβων της ΠΓΔΜ που βλέπουν τα φαντάσματα της αλβανικής εξέγερσης να γυρνάνε σε γνώριμα μέρη.

Δυστυχώς τα Βαλκάνια για άλλη μία φορά μπορεί να αποτελέσουν την εστία ενός νέου πολέμου αφού ο λανθάνων εθνικισμός Αλβανών και Σλάβων στην ΠΓΔΜ συνεχίζει να παράγει εντάσεις και σποραδικές αντιπαραθέσεις στην γειτονική χώρα. defencenet.gr

-------------------------------


4 σχόλια

  1. ΞΕΝΟ ΛΑΚΟ ΣΚΑΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΜΑΣΕ,ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ.ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ!!!.ΤΟΤΕ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε τελική ανάλυση άς φάει το καυτό παλούκι ο γκρουέφσκι να σιάξει τώρα τον κυνηγάν οι αλβανοί άυριο έρχεται η σειρά μας.Η επίκκληση για βοηθεια των 100.000 είναι η παγίδα Εμείς οι έλληνες μόνο για απελευθέρωση θα πρέπει να μπουκάρουμε .Δέν πρέπει να κάνουμε αβάντα στον βουλγαρο γκρουέφσκι .Να τον γα οι αλβανοί και μετά η σειρά μας για επέλαση και απελευθέρωση. Αβάντα στον βουλγαρο γκρουεφσκι με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ - Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΜΜΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΙ ΚΟΛΟΣΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ - ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ - ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΑΓΟΘΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΑ-ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΕΣΤΙ ΒΑΡΒΑΡΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΥΣΚΟΥΣ
    ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΕΣΤΙ ΒΑΡΒΑΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.