Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΤΣΙΚΝΑΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Ο... ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΚΗΦΙΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ! ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ...

Η κρίση θέλει καλοπέραση. Τσικνοπέμπτη χθες και οι ταβέρνες σε όλη την Επικράτεια ήταν γεμάτες. Από τις πιο μικρές και ταπεινές έως τις tren...

Η κρίση θέλει καλοπέραση. Τσικνοπέμπτη χθες και οι ταβέρνες σε όλη την Επικράτεια ήταν γεμάτες. Από τις πιο μικρές και ταπεινές έως τις trenty και διάσημες.
Στη διάσημη ταβέρνα Τηλέμαχος στην Κάτω Κηφισιά συνέφαγαν χθες ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο αδελφός του τέως πρωθυπουργού Νίκος Παπανδρέου που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στην επικαιρότητα με διάφορες αφορμές.
Βεβαίως κάθισαν σε παραπλήσια τραπέζια και δεν έδωσε ο ένας ιδιαίτερη σημασία στον άλλο.
Αυτό πάντως που θα είχε μεγαλύτερη αξία θα ήταν η ενδεχόμενη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον κ. Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος ακύρωσε την τελευταία στιγμή την κράτησή του.

iefimerida.gr

4 σχόλια

  1. Πού το κακό, βρε παιδιά; Αν και τώρα, τις Αποκριές, δεν κυκλοφορήσουν οι μασκαράδες, πότε θα το κάνουν; :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οιταβέρνες στην επικράτεια ήταν γεμάτες από ποιούς; Πάντως όχι από τους ταλαίπωρους συνταξιούχους που θα φάνε άλλη νία καρπαζιά με την νέα μείωση των συντάξεων αλλά από <> του γλυκού νερού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΕΣ ΟΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΧΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. DOYLEWE ESY KOROIDO GERMANE STIS FAMBRIKES .NA POY PANE TA LEFTA SOU ..STA SKYLADIKA STA KAZINA KAI MPOURDELA TWN SKOPIWN KAI STA FAGADIKA . AX RE REMALIA LAMOGIA FATE MONO GI AFTO ZEITE EDW KAI 40 XRONIA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.