Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ

Αδέλφια μας Κεφαλλήνες Έλληνες, η χώρα μας βιώνει την πιο δύσκολη κατάσταση των τελευταίων 60 χρόνων. Ο κίνδυνος που αντιμετωπίζουμε είναι...

Αδέλφια μας Κεφαλλήνες Έλληνες,

η χώρα μας βιώνει την πιο δύσκολη κατάσταση των τελευταίων 60 χρόνων. Ο κίνδυνος που αντιμετωπίζουμε είναι πολύ μεγαλύτερος από την ορατή οικονομική καταστροφή. Οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες έρχονται και παρέρχονται κι αυτό συνέβη ουκ ολίγες φορές στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος, με τους Έλληνες να βρίσκουν κάθε φορά τον τρόπο να αντεπεξέρχονται των κρίσεων και να επιβιώνουν.

Όμως η διάλυση της συνοχής της Ελληνικής κοινωνίας μέσω της αλλοίωσης της εθνικής ταυτότητας των Ελλήνων, που δρομολογήθηκε πολλά χρόνια νωρίτερα και σήμερα βρίσκεται στο τελικό στάδιο εφαρμογής της, θα έχει ως φυσική κατάληξη όχι μόνο την επιμέρους παραχώρηση δημοσιονομικής εθνικής κυριαρχίας, αλλά και την τελική πλήρη υποδούλωση της Ελλάδος. Γνωστοί σε εμάς, τόσο οι εμπνευστές του σχεδίου διάλυσης του Ελληνικού Έθνους όσο και τα πιόνια - εργαλεία τους, όλοι τους, ξένοι κι εγχώριοι ανθέλληνες και προδότες, γόνοι της ίδιας σιωνιστικής μήτρας, που στοχεύει κατευθείαν στις ρίζες και τα στοιχεία σύστασης του Έθνους μας (όμαιμον, ομόγλωσσον, ομόθρησκον, ομότροπον). Κι ενώ κατανοούμε τις επιδιώξεις των ξένων προαιώνιων εχθρών της Ελλάδος, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα κατάφερναν οι ντόπιοι εθνοπροδότες, σε λιγότερο από σαράντα χρόνια, να διεισδύσουν σε τόσο μεγάλο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας. Γιατί είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο πραγματικός και πιο επικίνδυνος εχθρός βρίσκεται εντός των τειχών. Δεξιοί κι αριστεροί, καπιταλιστές και κουμουνοσοσιαλιστές, δύο επιχειρήσεις με το ίδιο αφεντικό και σε πλήρη σύμπραξη για έλεγχο των μαζών αρκεί να μη χαθεί η πελατεία, με το πρόσχημα της δήθεν «δημοκρατίας» τους, κατάφεραν μέσα στα τριανταοκτώ χρόνια της μεταπολίτευσης, να ξεσκίσουν τις σάρκες αλλά και την ψυχή του ελληνικού λαού, με όπλο την ομολογουμένως εξαιρετική προπαγάνδα τους και την, με υποχθόνιο τρόπο, διείσδυσή τους σε καίρια πόστα της δημόσιας διοίκησης. Δεν υπολόγισαν όμως για άλλη μία φορά, όντες εσαεί ανιστόρητοι, στο ελληνικό DNA. Αυτό που, αν και κάνουν προσπάθεια να το νικήσουν με νόμους για ιθαγένειες και με εισβολές λαθρομεταναστών, σε όλες τις κρίσιμες στιγμές της ιστορίας του έθνους μας, λειτούργησε λυτρωτικά τη στιγμή που έπρεπε. Παρότι λοιπόν η καταστροφή φαίνεται αναπόφευκτη, από τη στιγμή που υπερνικώνται όλο και περισσότερο οι αντιστάσεις των νεοελλήνων και μειώνονται οι μαχητές - υπερασπιστές της πατρίδος (κάτι που ιστορικά οδήγησε στις μεγάλες εθνικές καταστροφές), εντούτοις η ελπίδα δεν πέθανε ακόμα. Και η ελπίδα βρίσκεται σε όλους εμάς, που στα χρόνια της εθνοαποδόμησης ταχθήκαμε να «φυλάττουμε Θερμοπύλες», κόντρα σε όποιες μόδες καλοπέρασης, βολέματος, ωχαδερφισμού και ατομικού συμφέροντος. Σ’ εμάς που κυλάει στις φλέβες μας αίμα ελληνικό και η ψυχή μας φτερουγίζει βλέποντας την Ελληνική Σημαία και ακούγοντας τον Εθνικό Ύμνο. Σ’ εμάς που συγκινούμαστε κάθε φορά που αναπολούμε τις υπέρλαμπρες στιγμές θριάμβων και δόξας των Ελλήνων στα χιλιάδες χρόνια ιστορίας του Έθνους μας. Σ’ εμάς που ορκιστήκαμε στο αίμα των προγόνων μας και στη ζωή των παιδιών μας να μην παραδώσουμε μικρότερη πατρίδα στους απογόνους. Σ’ εμάς, τους λίγους αλλά εκλεκτούς, που η μοίρα καλεί για άλλη μια φορά να βγούμε μπροστά για τη σωτηρία της χώρας.

Καλούμε τους συμπολίτες μας που διακατέχονται από τις ίδιες ιδέες και συναισθήματα, να συστρατευθούν άμεσα μαζί μας, θεωρώντας ότι υπάρχει ακόμα μία τελευταία ευκαιρία αντίδρασης σε αυτό που έρχεται. Ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι δεν συμμετείχαν με οιονδήποτε τρόπο στο «δημοκρατικό φαγοπότι» και συμφωνούν ότι η μόνη λύση είναι ο εθνικισμός. Σε αυτούς που «τα φάγανε» τους λέμε «σε καλή μεριά» και να εύχονται να μην ξυπνήσουν ποτέ οι Έλληνες και τους τα ζητήσουν πίσω.

Γνωρίζουμε πως το νησί μας διαθέτει πολλούς «δεξιούς» με αριστερίζουσες θέσεις και καταβολές και ακόμα περισσότερους «αριστερούς» με δεξιές τσέπες, που σε όλο αυτό το διάστημα της μεταπολίτευσης έχτισαν πολιτικές καριέρες και αυγάτισαν περιουσίες. Αμφότεροι δεν ενδιαφέρονται ποιος θα τους κυβερνάει, ακόμα κι αν αυτός θα είναι ιταλός, γερμανός ή τούρκος (άλλωστε στα μνημεία των κατακτητών του νησιού καταθέτουν και στεφάνια), αρκεί να διατηρούν τα κεκτημένα, όπως ακριβώς έπραξαν ιστορικά και οι πρόγονοί τους στα τόσα χρόνια ξένης κυριαρχίας επί της νήσου μας.

Απευθυνόμαστε στους απόγονους των Ριζοσπαστών, των Ελλήνων Εθνικιστών της Κεφαλονιάς, και τους καλούμε σε μια πρώτη συγκέντρωση για τον καθορισμό του τρόπου δράσης μας το Σάββατο 4/2/2012 (για την ώρα και τον τόπο συνάντησης απευθυνθείτε στο 6981419650). Αδέλφια μας Έλληνες μην περιμένετε κανένα σωτήρα, είτε εγχώριο είτε εισαγωγής. Ανοίξτε την καρδιά και την ψυχή σας στο κάλεσμα της φυλής σας, αφήστε να μπει ξανά μέσα σας το φως του Ελληνισμού και τότε, μέσα από την προσωπική εσωτερική επανάσταση και αυτοκάθαρση, θα ανοίξει και ο δρόμος πρώτα για την προσωπική λύτρωση και στη συνέχεια, μέσω του κοινού αγώνα με τους ομοίους σας, προς τη σωτηρία και την τελική νίκη.

Σε όσους δεν αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών ή καταλαβαίνουν αλλά φοβούνται, τους ευχόμαστε καλή τύχη.

Στους αμετανόητους ή δήθεν μετανιωμένους ανθέλληνες κομματικούς, ξεκαθαρίζουμε ότι το παραμύθι τους έλαβε τέλος. Όσα «νέα» (με τα ίδια παλιά στελέχη) κομματικά μορφώματα (αριστερά και δεξιά) κι αν επινοήσουν, οι Έλληνες είμαστε εδώ και στο εξής θα υπάρξει αντίλογος και αντίδραση και στην Κεφαλονιά.

Όσο για τα φερέφωνά τους στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, τουρκοτσοντοκάναλα και «δημοκρατικές» φυλλάδες της διαπλοκής, τους προειδοποιούμε ότι δεν θα ανεχτούμε πλέον, ούτε τη συνομωσία της σιωπής, ούτε την οποιαδήποτε προσπάθεια συκοφάντησης του αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. Ή ταν ή επί τας. Ζήτω η Ελλάς, ζήτω το αδάμαστο και ανυπότακτο Ελληνικό Έθνος.

ΥΓ. Γραικύλοι - εθνομηδενιστές εκπαιδευτικοί, σταματήστε να ποτίζετε με
κομματικό και ανθελληνικό δηλητήριο τα παιδιά γιατί θα μας βρείτε μπροστά σας.
Έλληνες γονείς προστατέψτε τα παιδιά σας, το μέλλον μας.

-------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.