Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑΒΑΝΟΠΡΟΚΕΣ ΑΠΟ ΑΜΒΡΟΣΙΟ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΚΟΥΣΘΗΚΕ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΜΑΣ!!!

Λέει ο Ελληνόψυχος Ιεράρχης στο προσωπικό του ιστολόγιο... "Ο Αρχιεπίσκοπός μας κ. Ιερώνυμος μας έχει συνηθίσει όχι μόνο στη σιωπή, ...


Λέει ο Ελληνόψυχος Ιεράρχης στο προσωπικό του ιστολόγιο...

"Ο Αρχιεπίσκοπός μας κ. Ιερώνυμος μας έχει συνηθίσει όχι μόνο στη σιωπή, αλλά και στην εξύμνηση της σιωπής ως δήθεν μεγάλης αρετής!

Αυτό ακριβώς είναι και το μεγάλο παράπονο όχι μόνο των πιστών, αλλά και μιάς μεγάλης μερίδος των Ιεραρχών, γενικώτερα δε του ιερού Κλήρου.

Νά όμως, ότι ο Μακαριώτατος μας εξέπληξε ευχάριστα.

Με επιστολή του, που διεβίβασε προς τόν Πρωθυπουργό κ. Παπαδήμο, μεταφέρει τήν αγωνία του Ελληνικού Λαού για τη σύγχρονη πραγματικότητα.

"Σπαράσσεται η καρδιά, γράφει πολύ εύστοχα, και θολώνει ο νους μας με όσα συνέβησαν τους τελευταίους καιρούς και εξακολουθούν να συμβαίνουν στον Τόπο μας. Άνθρωποι με αξιοπρέπεια χάνουν, από τη μία στιγμή στην άλλη, τη δουλειά, ακόμη και το σπίτι τους".

Θα παραβλέψουμε τα σχόλια μερικών κακών γλωσσών, που ισχυρίζονται πως ο Αρχιεπίσκοπος μίλησε τώρα, που έφυγε πλέον ο "φίλος του Πρωθυπουργός" κ. Γεώργιος Παπανδρέου.

Ακόμη κι αν είναι έτσι έχουν τά πράγματα, εμείς χαιρόμαστε για την έξοδο του Μακαριωτάτου από το κελλί της σιγής!

Μακάρι να παραμείνει όρθιος στις επάλξεις και να υψώνει τήν φωνή του σ΄αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Αν λοιπόν δεν γυρίσει και πάλι στο κελλί της σιωπής, αν παραμείνει όρθιος στις επάλξεις, εμείς ταπεινά θα του συμπαρασταθούμε και θα τον συνδράμουμε.

Είναι ο Αρχηγός καί ο Μπροστάρης μας! Πρέπει να είναι!"

4 σχόλια

  1. Aς βοηθησει και λιγο η εκκλησια τη κατασταση οχι μονο λογια!Ας θυσιασει τη μιση τουλαχιστον περιουσια της για αυτους που πραγματικα υποφερουν!!!Αυτοι το ξερουν καλυτερα απο ολους οτι τα σαβανα δεν εχουν τσεπες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΩΡΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΑΒΑΝΟΣ...ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΛΟΥΦΑΞΕ. ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ Κ ΜΑΖΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ . ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΙΝΟ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΓΑΠ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ. ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΟΨΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΩΣ ΕΠΙΣΗΣ Κ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΕΞΩΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙ ΑΥΤΗΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Κ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ. ΝΤΡΟΠΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία τα λετε Αμβρόσιε μονο που είναι λιγο αργά. Στην συνείδηση του Ελληνικού λαού πέραν απο λίγες εξαιρέσεις συμβαδίδεται στον αποπροσανατολισμό του κόσμου σε συνενοηση με την πολιτική εξουσία. Οι παραλείψεις σας αυτά τα χρόνια δεν μπορούν να καλυφθούν με μια δήλωση του αρχιεπίσκοπου πρός τον παπαδήμιο-μιας κ ο τελευταίος είναι λιγότερο υπεύθυνος για τα οσα εχουν συμβεί, χωρίς να ξεχνάμε τον ρόλο του την εποχή του σημιτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασχετως τα προσωπα της εκκλησιας, αλλα η εκκλησια μας ταιζει 250.000 κοσμο καθε μερα σε ολη την ελλαδα και οχι μονο τωρα την εποχη της κρισης αλλα μερικες ενοριες εδω και δεκαδες χρονια. Ας κανουμε τον κοπο να το ψαξουμαι λιγακι προτου βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.