Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ... ΑΝΗΡΤΗΣΑΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ" ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Επίθεση δέχτηκε η επίσημη ιστοσελίδα της πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας, από Σκοπιανούς χάκερ, που ανήρτησαν στην φωτογραφία που απ...

Επίθεση δέχτηκε η επίσημη ιστοσελίδα της πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας, από Σκοπιανούς χάκερ, που ανήρτησαν στην φωτογραφία που απεικονίζει ζωγραφισμένο χάρτη της λεγόμενης «Μεγάλης Μακεδονίας».

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν με mail τους σε σκοπιανά ΜΜΕ οι δράστες, κατάφεραν να «κατεβάσουν» και να απενεργοποιήσουν το υλικό που φιλοξενεί η ιστοσελίδα της ελληνικής πρώην βασιλικής οικογένειας.

Πάντως, από την πλευρά των διαχειριστών του www.greekroyalfamily.org, δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση για την «επίθεση» των Σκοπιανών χάκερ, ενώ αυτή την ώρα η ιστοσελίδα λειτουργεί κανονικά. defencenet.gr

5 σχόλια

  1. Βρε ! ακομη ζη ο "Βασιλευς" των Ελληνων ;
    Μουγκα στην στρουγκα Βασιλια μου;
    Δεν πηρες χαμπαρι εσυ , οτι η Πατριδα σκλαβωθηκε;
    Βασιλιας μας ειναι ο Μεγας Αλεξανδρος , οχι εσυ !
    Εσυ εισαι ριψασπις .
    Σου τα λεω τωρα , γιατι εδω σε πετυχα και σε σκεπτομουν προχθες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8a prepei na poume oti polloi"ksenoi" Glyksoumpourg ktl,opws tous apokaloun oi diaforoi hli8ioi stin Ellada ,agaphsan tin xwra pio polloi apo merikous "I8ageneis "prodotes Ellhnes!!!ASE POU TON KWNSTANTINO TON PONESE KAI TON PONEI PIO POLI APO ALOUS EKSORISTOUS BASILEIS H EKSORIA DIOTI AIS8ANOTAN KAI AIS8ANETE 100% ELLHNAS....DIOTI OI PAPPOUDES TOU EIL8AN STIN ELLADA STA MESA TOU 1800, O KWNSTANTINOS EITAN ELLHNAS.
    EIDA SE SYNENTEUKSH EDW STIN SOUHDIA,TON PRWHN BASILEA THS ELLADOS POU SE ERWTHSH DHMOSIOGRAFOU EDW GIA TO DH8EN "MAKEDONIKO" EIPE KAI TA EKSEIS POU FOBOUNTE NA POUN SHMERA OI ARKOUDIAREOI POLITIKANTHDES....
    ..--EIPE LOIPON DEN PROLABE O PAPPOUS MOU NA KATALABH OLOKLHRA TA SKOPIA!!! EAN PROLABENE DEN 8A YPHRXE TETIO ZHTHMA SHMERA!!!
    G Amelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΜΩΣ Ο ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΗΑΣ,ΕΦ ΟΣΟΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΥΕΙ,ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ.ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΧΘΡΩΝ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΛΕΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.ΙΣΩΣ Η ΠΙΚΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε εσύ που βρίζεις τον Βασιλέα ένα έχω να σου πω εκτός από ντροπή σου πανίβλακα..... μάθε την ιστορία και μετά κάνε κύρηγμα... ηλιθιότατε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε, που βρίζεις τον Ανώνυμο. Εγώ ως Ανώνυμος το μόνο που έχω να πω είναι ότι όντως είναι καλύερος απο πολλούς από τους 300 αλλά θα προστιμούσα επίσης να εχει πάρει κάποια θέση ο τέος παρα να κάνει το παπί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.