Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

Το πολιτικό καθεστώς της Πατρίδος μας μετά από την επισφράγιση των πλέον επαίσχυντων οικονομικών αντίποινων σε βάρος του ελληνικού λαού λόγω...

Το πολιτικό καθεστώς της Πατρίδος μας μετά από την επισφράγιση των πλέον επαίσχυντων οικονομικών αντίποινων σε βάρος του ελληνικού λαού λόγω των εθνικών αντοχών και αντιστάσεών του είναι ξεκάθαρα εχθρικό. Δεν είναι απέναντί μας απλώς πολιτικοί τύραννοι και τα μέτρα που ελήφθησαν με τις διαταγές και τους εκβιασμούς των «περιούσιων» τοκογλύφων δεν είναι πράξεις δημοσιονομικής εξυγίανσης και εξόφλησης χρέους φυσικά. Έχουμε να κάνουμε εντός της Βουλής με τους κατοχικούς διοικητές και τους φοροεισπράκτορες της μισελληνικής παγκόσμιας συμμορίας που λέγονται καθεστωτικά κόμματα και κυβέρνηση. Και έξω από τη Βουλή έχουμε να κάνουμε με τους πράκτορες και τους χωροφύλακες του ιδίου συρφετού.

Δεν υπάρχει ένας Έλληνας Πατριώτης που θα κάτσει ποτέ να διαπραγματευτεί με το υφιστάμενο τυραννικό καθεστώς. Δεν υπάρχει κανένας Έλληνας Πατριώτης που θα βάλει πλάτη στο πολιτικό σύστημα ή θα ανεχθεί την ύπαρξή του. Χρέος κάθε Έλληνα Πατριώτη είναι η ενέργεια για την πλήρη κατάρρευση και την εξάλειψη του νεοταξικού καθεστώτος.

Όποια πολιτική δύναμη κραδαίνει αντίλογο εντός του κυνοβουλίου, οφείλει να εγκαταλείψει τις συνομιλίες εντός του άντρου της ακολασίας, να παραιτηθεί και να σπεύσει στο πλευρό των επαναστατημένων Ελλήνων κατευθύνοντας τις κινητοποιήσεις για την μεγάλη ανατροπή κι όχι για τα καψίματα και τις λεηλασίες σε βάρος συμπατριωτών μας. Δεν το κάνουν και δεν προκαλούν εκλογές γιατί είναι μέτοχοι στην κατοχική συμμορία μαζί με τους κρατούντες που εισβάλλουν στην τσέπη, το σπίτι και την εθνική μας κυριαρχία κρατώντας ελεγχόμενο το λαό μας.

Οι δε αναρχοκομμουνιστές κουκουλοφόροι ανταποκρίνονται μια χαρά στην διάλυση των διαδηλώσεων παίζοντας κρυφτούλι και ανταλλαγές πύρινων υλών με τους προστάτες της κυνοβουλευτικής ασφάλειας. Ξέρουμε πολύ καλά την εικόνα που θα βρούμε εμπρός μας. Μολότοφ, χημικά, κυνήγι των Ελλήνων Πατριωτών και υποχώρηση επιβίωσης από την κόλαση.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ όμως οφείλουν να σταθούν στο πλευρό των Όρθιων Ελλήνων ενάντια στους σκυφτούς δωσίλογους, τα τσιράκια τους και τους αλλοδαπούς συνεργάτες αυτών. Κι αυτό το λέμε γιατί γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τέτοιοι αστυνομικοί. Πρέπει όμως να το αποδείξουν στην πράξη.

Οι Έλληνες Αστυνομικοί και οι Έλληνες Στρατιωτικοί είναι αδέλφια μας και θα συμπεριφερθούν με αυτόν ακριβώς τον τρόπο. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Η απαραίτητη και επιβεβλημένη Λαϊκή και Εθνικιστική Επανάσταση χρειάζεται τη σύμπλευση και συνοδοιπορία των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας.

Γεννηθήκαμε όλοι μας, ανεξαρτήτως επαγγέλματος και οικονομικών αντοχών, Έλληνες και Ελεύθεροι και εννοούμε να παραμείνουμε στην κατάσταση που μας έταξαν ο Θεός, οι πρόγονοί μας και η Ιστορία της Φυλής μας. Ελεύθεροι Έλληνες. Πολίτες μιας Μεγάλης και Αδέσμευτης Πατρίδος που θα υποτάξουν τους απογόνους των παλαιών κατακτητών και γυρολόγων. Αυτούς που το τυραννικό και μισελληνικό καθεστώς θέλει να τους προσφέρει ελληνικές ψυχές και ελληνικούς θησαυρούς.

Το πολιτικό σύστημα έχει ολοκληρώσει τον άθλιο κύκλο του. Έχει διαλέξει τη θέση που του αρμόζει. Και είναι παλιά υπόθεση. Ήταν ανέκαθεν ίδιοι οι «κύριοι» και οι «κυρίες» της αστικής δημοκρατίας. Ξενοκίνητοι και εντολοδόχοι. Απλά τώρα ο σιωνιστικός νεοταξισμός, το αφεντικό της υπόθεσης, έχει αποφασίσει να λεηλατήσει και να καταστρέψει τον μόνο πραγματικό του αντίπαλο, τον Ελληνισμό και μαζί την εμπροσθοφυλακή του, τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό.

Χρησιμοποιεί λοιπόν ο εχθρός ως πολιορκητικό κριό και δούρειο ίππο τους προσκυνημένους πολιτικάντηδες και τους βολικούς «αντιστασιακούς». Καθεστωτικούς και παρακρατικούς. Πολιορκητικό κριό ενάντια στο συμπαγές εθνοφυλετικό μέτωπο της ελληνικής κοινωνίας. Και δούρειο ίππο ως μοιραία ενεργούμενα για την πρόσκληση των βαρβάρων εντολέων τους από την σύγχρονη κερκόπορτα μες στη γη Ηρώων και Αγίων. Επιδιώκουν οι ελληνόφωνοι ολετήρες την βία με κάθε τρόπο. Βία πολιτική με την αρπαγή λαϊκού μόχθου και εθνικής περιουσίας και βία αντικοινωνική στο πεζοδρόμιο.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός είναι η Παράταξη των Ενωμένων Ελλήνων Πατριωτών που έχει λάβει θέσεις μάχης ενάντια στον ντόπιο εχθρό του τυραννικού καθεστώτος. Είμαστε έτοιμοι για τις εκλογές τους αλλά κυρίως είμαστε έτοιμοι για την μητέρα των μαχών προκειμένου να βαστήξουμε δική μας την Ελλάδα. Για να υπερασπιστούμε το χαμόγελο και την επιβίωση των παιδιών μας. Είμαστε πάνω από όλα έτοιμοι για την Νίκη του Ελληνικού Έθνους.

Αμετανόητοι γκρεμιστές του φθαρτού και χτίστες της Νέας Ελλάδος. Επαναστάτες Εθνικοκοινωνιστές στην ίδια γραμμή αγώνα με τον ελληνικό λαό. Για ένα Εθνικό και Λαϊκό Καθεστώς που το μοναδικό δικό μας κοινοβούλιο θα είναι αυτός ο ίδιος ο ελληνικός λαός. Με καθαρό πρόσωπο και ελληνική ψυχή ενάντια στις κουκούλες και τις ψευτοηγεσίες. 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.