Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ... ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

Επιστολή προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας έστειλε η αστυνομική διεύθυνση Χανίων, καθώς όπως αναφέρουν τα προβλήματα έλλειψης αστυνομ...

Επιστολή προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας έστειλε η αστυνομική διεύθυνση Χανίων, καθώς όπως αναφέρουν τα προβλήματα έλλειψης αστυνομικών είναι τεράστια. Στην επιστολή κάνουν γνωστό ότι «καλύφθηκαν μόνο οι 7 κενές οργανικές θέσεις αστυνομικού προσωπικού από τις τακτικές μεταθέσεις του Αυγούστου του 2012, ενώ οι συνάδελφοι που συνταξιοδοτήθηκαν το 2011 είναι 23 και ήδη εκκρεμούν και άλλες αιτήσεις συνταξιοδότησης».

«Η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων έχει πάνω από 110 κενές οργανικές θέσεις, ενώ από τις ήδη υπάρχουσες ελλειμματικές Υπηρεσίες οι αστυνομικοί των Χανίων στελέχωσαν εξολοκλήρου τη νεοσύστατη Υπηρεσία Τροχαίας Β.Ο.Α.Κ. (κλιμάκιο Χανίων) με 10 άτομα. Να σημειωθεί ότι οι συνολικές οργανικές θέσεις της Α.Δ. Χανίων μειώθηκαν κατά 10 αφού μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Τροχαίας Β.Ο.Α.Κ. αλλά και στο Τμήμα Μεταγωγών Ηρακλείου».

«Ειδικότερα, τα επαρχιακά Αστυνομικά Τμήματα, έχουν τεράστια έλλειψη δύναμης με αποτέλεσμα να αδυνατούν να διαθέσουν περιπολία και όταν αυτό είναι εφικτό, επανδρώνεται με ένα μόνο άτομο. Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το τελευταίο διάστημα, λόγο της υποστελέχωσης των Υπηρεσιών αλλά και των απανωτών περιστατικών (ανθρωποκτονίες, ληστείες μικροεγκληματικότητα) δημιουργείται αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες των Χανίων», αναφέρει η επιστολή.

«Σας γνωρίζουμε ότι τα περιθώρια αντοχής και φιλότιμου των συναδέλφων εξαντλούνται, η εγκληματικότητα στα Νομό μας έχει αυξητική τάση την ίδια στιγμή που οι αστυνομικοί ελαττώνονται. Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε όπως επανεξετάσετε τον αριθμό των συναδέλφων που θα τοποθετηθούν στην Α.Δ. Χανίων με τις τακτικές μεταθέσεις του έτους 2012».

newsbeast.gr

-------------------------------


1 σχόλιο

  1. Βρε τα παιδιά δεν θα μπορούν να συμπληρώσουν την ενδεκάδα για το επόμενο φιλικό με τους λάθρο...διώξτε τον πακιστανό διοικητή και βάλτε κάνα Έλληνα στη θέση του κι όλα θα φτιάξουν, μα και 5 να μείνουν αν τους αφήσουν να κάνουν τη δουλεία τους μιά χάρα ξέρουν να την κάνουν.

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.