Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ

Ετοιμος να διαλύσει το κόμμα της Ενωμένης Ρωσίας που ο ίδιος ίδρυσε το 2001 και να δημιουργήσει ένα νέο πολιτικό σχηματισμό στη θέση του παλ...

Ετοιμος να διαλύσει το κόμμα της Ενωμένης Ρωσίας που ο ίδιος ίδρυσε το 2001 και να δημιουργήσει ένα νέο πολιτικό σχηματισμό στη θέση του παλαιού μετά τις προεδρικές εκλογές του επόμενου μήνα, είναι ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν.
Ετοιμος να διαλύσει το κόμμα της Ενωμένης Ρωσίας που ο ίδιος ίδρυσε το 2001 και να δημιουργήσει ένα νέο πολιτικό σχηματισμό στη θέση του παλαιού μετά τις προεδρικές εκλογές του επόμενου μήνα, είναι ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν. Τουλάχιστον αυτό διαρρέουν, υπό καθεστώς ανωνυμίας, δύο στενοί συνεργάτες του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας στα ΜΜΕ.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις φήμες, ο 59χρονος Πούτιν έχει προγραμματίσει, αφού πρώτα ξαναεκλεγεί πρόεδρος στις εκλογές της 4ης Μαρτίου (πράγμα σχεδόν σίγουρο), να αναμορφώσει πλήρως το κυβερνών κόμμα, δίνοντάς του νέο όνομα και νέο σύμβολο.
Τα εν λόγω σχέδια, τα οποία ωστόσο δεν έχουν μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί, αποτελούν απλώς άλλο έναν ελιγμό του ισχυρού Ρώσου, καθώς αυτός ψάχνει «αντίδοτο» στο πρωτοφανές λαϊκό κύμα αμφισβήτησης με το οποίο είναι αντιμέτωπος τους τελευταίους μήνες. Υπενθυμίζεται πως η Ενωμένη Ρωσία πέτυχε «πύρρειο νίκη» στις βουλευτικές εκλογές του περασμένου Δεκεμβρίου στις οποίες κέρδισε... χάνοντας 77 έδρες και την πλειοψηφία των 2/3 στη Δούμα.
Να σημειωθεί άλλωστε πως ο Πούτιν έχει ήδη δώσει κάποια δείγματα των μελλοντικών του διαθέσεων. Μόλις πριν από μερικές ημέρες, αυτός δεσμεύθηκε πως η επόμενη κυβέρνηση της χώρας θα είναι «ουσιαστικά ανανεωμένη», ενώ, πριν από μερικούς μήνες, είχε προχωρήσει στη δημιουργία ενός νέου κινήματος που ακούει στο όνομα «Λαϊκό Μέτωπο Ολόκληρης της Ρωσίας».
ethnos.gr

-------------------------

1 σχόλιο

  1. Αν στις εκλογες της Ρωσια τον Μαρτη δεν βγει ο Πουτιν θα εχουμε επιθεση απο τους Αμερικανους και τους αλλους, στο Ιραν και Συρια μεσα στο 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.