Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

49 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΥΡΙΑ... ΠΟΥ ΕΠΕΦΥΛΑΞΕ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟ ΡΩΣΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ!

Η Συρία και η Τουρκία άρχισαν διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση 49 αξιωματικών των Τουρκικών υπηρεσιών πληροφοριών που κρατούνται στη Σ...


Η Συρία και η Τουρκία άρχισαν διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση 49 αξιωματικών των Τουρκικών υπηρεσιών πληροφοριών που κρατούνται στη Συρία, ανακοίνωσε σήμερα ο ραδιοσταθμός Cham FM, που πρόσκειται στην κυβέρνηση.

Η Δαμασκός και η Άγκυρα "άρχισαν διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση 49 αξιωματικών των Τουρκικών υπηρεσιών πληροφοριών που δρούσαν στην παρανομία πριν συλληφθούν από τις συριακές αρχές", μετέδωσε ο ραδιοσταθμός.

"Η Συρία έθεσε τρεις προϋποθέσεις για την απελευθέρωσή τους: Την ανταλλαγή των Τούρκων αξιωματικών με μέλη του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (ASL) που βρίσκονται στο έδαφος της Τουρκίας, να θέσει η Τουρκία τέρμα στη διείσδυση στοιχείων του ASL από το τουρκικό έδαφος προς τη Συρία, και να σταματήσει να εκπαιδεύει τα μέλη του ASL", διευκρίνισε ο Cham FM.

Η Δαμασκός έχει επίσης απαιτήσει "το Ιράν να είναι μάρτυρας της συμφωνίας μεταξύ των δύο μερών", πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Ο Άσαντ υποδέχθηκε σήμερα το Ρώσο ΥΠΕΞ και όπως προκύπτει από τη φωτογραφία του επεφύλαξε υποδοχή μεγαλοπρεπέστατη,με πάρα πολύ κόσμο στους δρόμους. onalert.gr

1 σχόλιο

  1. Να κανουν κοπι πειστ τις δηλωσεις του -ψοφιου πλεον- ιπποποταμοΝΤΕΚΤΑΣ : Αγνοουμενοι τουρκοι στη Συρια ΔΕΝ υπαρχουν .
    και φυσικα να τους καθαρισουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.