Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΜΕΙΣ ΚΛΑΙΜΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ...

Στη μακρινή Κόστα Ρίκα βρίσκεται ο ΓΑΠ, ο οποίος έφυγε μετά το τέλος της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να προ...

Στη μακρινή Κόστα Ρίκα βρίσκεται ο ΓΑΠ, ο οποίος έφυγε μετά το τέλος της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να προεδρεύσει στις εργασίες του Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που θα πραγματοποιηθούν στις 23-24 Ιανουαρίου στο Σαν Χοσέ. Ο κ.Παπανδρέου τηλεφώνησε στον πρόεδρο της ΝΔ χθες προκειμένου να του ευχηθεί για την γιορτή του, από την χώρα της Λατινικής Αμερικής. Πρόκειται για το δεύτερο ταξίδι στην Κόστα Ρίκα για τον τ.πρωθυπουργό, ο οποίος είχε πάει και πριν την έναρξη του νέου έτους.
Η σύνοδος φιλοξενείται απο το τοπικό Εθνικό Απελευθερωτικό Κόμμα (PLN) και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν στην οικονομική κρίση και στην κλιματική αλλαγή.
Ο κ. Παπανδρέου θα ανοίξει τις εργασίες της Συνόδου την προσεχη Δευτέρα μαζι με τον Πρόεδρο της Κόστα Ρίκα, Λόρα Τσιντσιλά. Αμέσως μετά οι ηγέτες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς απο την Λατινική Αμερική, την Αφρική και Ευρωπαικές χώρες θα μιλήσουν με κεντρικό θέμα: «Επαναπροσδιορίζοντας αγορές στη Δημοκρατία και υπερβαίνοντας την κρίση με την ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας».
Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη επίσκεψη είχε κάνει και στα τέλη του 2009 στον Αγιο Δομίνικο(φωτο) και πάλι για τη χειμερινή Σύνοδο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς έχοντας προκαλέσει πολλές συζητήσεις και σχόλια.

exofitsio.blogspot.com

5 σχόλια

  1. Α γι αυτο ακουγοταν εκεινοι οι αποκοσμοι ηχοι τις τελευταιες μερες περα σ εκεινη την ειδυλιακη χωρα!
    οπου παει ο γ(αμ)απ τα διαβολια συνοδεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή του, του απροσάρμοστου!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι θα κάτσει να σκάσει που έλεγε και το παλιό τραγουδάκι. Αφού "εξεπλήρωσε" πλήρως το "έργο" του σαν καλό και υπάκουο μασωνάκι που είναι, είπε να το ρίξει και λίγο "έξω"!!! Τι στο καλό. Τσάμπα κουράστηκε το παιντί;; Και σεις "δημοκράτες και λοιποί "προοδευτικάριοι" της φάπας και της πλάκας. Μην ξεχάσετε να τον ξαναψηφίσετε !! Η Π(ροδοτική) Α(νθελληνική) Σ(υμμορία) Ο(λοκληρωτικής) Κ(αταστροφής) έχει αφήσει "ανολοκλήρωτο" το "σωτήριο" έργο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Ο κ.Παπανδρέου τηλεφώνησε στον πρόεδρο της ΝΔ χθες προκειμένου να του ευχηθεί για την γιορτή του" χαχαχαχα!!! Καλό!!! Ο Εβραίος Αρχιμασώνος μας παριστάνει και τον Χριστιανό!

    "οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν στην οικονομική κρίση και στην κλιματική αλλαγή."
    Καλά για πόσο μαλάκες μας περνάνε τέλος πάντων; Θα συζητήσουν για τη μούφα κρίση, που αυτοί δημιούργησαν και για την "κλιματική αλλαγή"!!! Ναι, αυτό είναι το ζόρι τους!! Μας το παίζουν και οικολόγοι! Όλα αυτά με το κλίμα είναι μια μπλόφα και μισή... Αυτό που τους καίει τώρα είναι η δημιουργία της παγκόσμιας διακυβέρνησής τους... Δουλεύουν τον κόσμο ψιλό γαζί και νομίζουν ότι όλοι τρώμε κουτόχορτο!! Μην ξεχνάμε ότι και ο Τζέφρυ όταν γίνονταν οι συνομιλίες για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη ο Πούτιν του μιλούσε για αυτό κι αυτός του έλεγε για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, το σκατοαμερικανάκι!!
    ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕΙ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οσο πιο χαζος, τοσο πιο επικινδυνος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.