Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ...

Συνεληφθησαν, σήμερα νωρίς το πρωί στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών τρεις αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας...


Συνεληφθησαν, σήμερα νωρίς το πρωί στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών τρεις αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 23, 22 και 18 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για διάπραξη κλοπών κατ΄ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, νωρίς το πρωί, οι Αστυνομικοί εντόπισαν τους τρεις αλλοδαπούς να αφαιρούν το radio cd από αυτοκίνητο 77χρονου ημεδαπού και τους συνέλαβαν.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι το ίδιο βράδυ οι τρεις συλληφθέντες ενεργώντας από κοινού είχαν διαρρήξει άλλα δυο οχήματα στη Πάτρα αφαιρώντας προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα των ιδιοκτητών.

Στη κατοχή των τριών αλλοδαπών βρέθηκε μεγάλο μέρος των αντικειμένων που είχαν αφαιρέσει τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

--------------------------------------


2 σχόλια

  1. Αυτά είναι καθημερινά περιστατικά, το οποία δεν προξενούν πια εντύπωση. Σχετικά με τους Βουλγάρους, εκτός από την εγκληματικότητα (ειδικά το λαθρεμπόριο βραφών), έχουν επίδοση και στην γεωργία. Πολλοί, αν όχι οι περισσότεροι πορτοκαλεώνες της Πελοποννήσου καλλιεργούνται από Βουλγάρους, είτε επί ενοικίω, είτε είναι αγορασμένοι. Κατόπιν, οι Βούλγαροι προβαίνουν στην καθετοποίηση της εκμετάλλευσης του πορτοκαλιού. Τι σημαίνει αυτό; Καλλιεργούν τις πορτοκαλιές, συλλέγουν το προϊόν, το μεταφέρουν με δικά τους οχήματα στην Βαρβάκειο Αγορά, ή όπου βρουν καλύτερες τιμές και το πουλούν, όσο δεν έχουν πουλήσει καθ' οδόν στα δικά τους και πάλι στέκια. Δηλαδή, τα έσοδα από το πορτοκάλι είναι 100% δικά τους. Πού είναι οι Έλληνες καλλιεργητές; Γιατί τα παράτησαν στα χέρια των ξένων;

    Κι αλλού τα ίδια συμβαίνουν, π.χ. Κρήτη. Οι Αλβανοί δανείζουν τώρα με μεγάλο τόκο τους ντόπιους και τους κρατάνε. Σιγά-σιγά, βάζουν τις περιουσίες στο χέρι και άντε να τους διώξεις. Πώς;
    Ήδη πολλοί Έλληνες θα εργάζονται στις δουλειές των Αλβανών.

    Αυτά να ψάξετε και να αναδείξετε και όχι το αν κάποιος έκλεψε, ή πούλαγε ναρκωτικά. Αυτά είναι πια θέματα ρουτίνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ..ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥΣ (ΒΛΕΠΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ) ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΞΕ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΦΑΓΗ ΑΠΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ..ΜΠΡΑΒΟΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ..ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ...Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.