Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕ Ο ΨΥΧΑΡΗΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ;

Σκοτώνονται ο Ψυχάρης με τον γιο της Μάργκαρετ και προσπαθεί ο καθένας να αποδείξει πως είναι θύμα του άλλου! Δηλαδή να πάθουμε ομαδική παρά...

Σκοτώνονται ο Ψυχάρης με τον γιο της Μάργκαρετ και προσπαθεί ο καθένας να αποδείξει πως είναι θύμα του άλλου! Δηλαδή να πάθουμε ομαδική παράκρουση, λες και δε γνωρίζουμε την απόλυτη στήριξη του "συγκροτήματος" στο ΠΑΣΟΚ, δεκαετίες τώρα. Απο τις εφημερίδες του "συγκροτήματος" βγαίνουν και κράζουν, αλλά φαίνεται πως ξέχασε ο Ψυχάρης πως τα "συντρόφια" τον είχαν διορίσει Διοικητή στο Άγιο Όρος. Διαβάστε τι έγραψαν στο "Βήμα":
"Μια εκδοτική επιχείρηση ζήτησε από την Τράπεζά της δάνειο. Και εκείνη έκρινε ότι δεν έπρεπε να της το δώσει.
Και η εκδοτική εταιρία μόλις το έμαθε δεν αντέδρασε, ούτε άσκησε πιέσεις. Αν το είχε επιχειρήσει θα το μαθαίναμε, θα είχε γνωστοποιηθεί, όπως τόσα άλλα, από τους πιεζόμενους.
Λίγο μετά έγινε γνωστό ότι κατά την επιχειρηθείσα αποτυχημένη συγχώνευση ο ξένος σύμβουλος των δύο Τραπεζών, που πριν ήταν σύμβουλος της πρώτης της επίμαχης, αγόραζε συνεχώς μετοχές της δεύτερης, άγνωστο για ποιους λόγους, πράγμα που αντίκειται στα χρηστά συναλλακτικά ήθη.
Οι εφημερίδες που εκδίδει η μη δανειοδοτηθείσα εκδοτική επιχείρηση όταν ενημερώθηκαν για το συγκεκριμένο γεγονός, έγραψαν σχετικώς και έθεσαν ερωτήματα προς την Τράπεζα αν γνώριζε τη δραστηριότητα του συμβούλου. Ο σύμβουλος επίσης παραδέχθηκε με επίσημες ανακοινώσεις του ότι όντως αγόραζε μετοχές όχι για την ίδια, αλλά για πελάτες της, τους οποίους ουδέποτε κατονόμασε. Η υπόθεση πήγε στον εισαγγελέα και ακόμη ερευνάται. Πόρισμα δεν είδαμε έως τώρα, εκτός και έχουν ενημερωθεί οι αρχές. Πράγμα που δεν γνωρίζουμε.
Ωστόσο, ένα χρόνο μετά από εκείνη την ιστορία εμφανίζεται ο πρώην πρωθυπουργός και καταγγέλλει την εκδοτική επιχείρηση ότι επειδή δεν έλαβε το δάνειο άρχισε να πολεμάει την Τράπεζα και μέσω αυτής εκείνον και την κυβέρνησή του κ.ο.κ.
Δηλαδή κατά τον πρώην πρωθυπουργό οι εφημερίδες της εκδοτικής επιχείρησης δεν έπρεπε ποτέ να γράψουν οτιδήποτε σχετικό με την Τράπεζα επειδή κάποιος, κάποτε, μπορεί να συνέδεε το αίτημα με τα δημοσιεύματα και να επιχειρούσε άλματα παραλογισμού προκειμένου να αποδώσει την αποτυχημένη διακυβέρνησή του σε πόλεμο συμφερόντων!
Κατόπιν αυτών τι να πει κανείς και τι να 'μολογήσει... Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν στο μεσοδιάστημα έχουν μεσολαβήσει τόσα δυστυχή για την χώρα και τους πολίτες, με απόλυτη ευθύνη του καταγγέλλοντο".

5 σχόλια

  1. ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΗΘΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ ......
    ΩΡΕ ΕΔΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ
    ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ
    ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
    "ΑΣΠΡΑ ΣΚΥΛΙΑ , ΜΑΥΡΑ ΣΚΥΛΙΑ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ"
    Η ΕΑΝ ΠΡΟΤΕΙΜΑΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟΤΕΡΟ
    "ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΦΑΙ "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχης εργον θα ηταν για τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ να φαγωθουν τα λαμογια μεταξυ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπόχα, βρώμα, δυσωδία! Εμετική κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Και συ λαέ βασανισμένε μην ξεχνάς τον... εμπαιγμό" (παράφραση).
    Πούσαι ρε Ντι πιέτρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε ξεχνιέται η εποχή της κουτάλας ή μάλλον του φτιαριού ;
    Με εσκαφέα ρίχνανε μέσα τους τα λεφτά του κοσμάκη.
    Θα μου πεις τι περίμενες από έναν ναύτη νοσοκόμο του Αμερικανικού ναυτικου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.