Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΥΦΤΙΣΣΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ!

Τον μποναμά τριών μικρών παιδιών που έλεγαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έβαλε στο μάτι μια αθίγγανη σε κεντρικό σημείο του δημοτικού διαμερίσ...

Τον μποναμά τριών μικρών παιδιών που έλεγαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έβαλε στο μάτι μια αθίγγανη σε κεντρικό σημείο του δημοτικού διαμερίσματος Αφάντου.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει θόρυβο στη μικρή κοινωνία του χωριού ενώ οι γονείς δεν υπέβαλαν μηνύσεις και δεν προκάλεσαν κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών για τη σύλληψη της θρασύτατης και επικίνδυνης δράστιδας.
Πιο συγκεκριμένα περί ώραν 18.00 το απόγευμα του Σαββάτου τρία ανήλικα αγοράκια ηλικίας από 10 έως 12 ετών, βάδιζαν αμέριμνα σε πάροδο της οδού Περνού, κοντά στο καφενείο "Ανδρέας", κρατώντας τα τρίγωνα τους και ένα τσαντάκι στο οποίο έβαζαν τα χρήματα που κέρδιζαν λέγοντας τα κάλαντα σε συγγενείς και συγχωριανούς.
Στο συγκεκριμένο σημείο μια ενήλικης αθίγγανη τους επιτέθηκε απαιτώντας να της παραδώσουν το τσαντάκι με τα χρήματα. Τα δύο εξ' αυτών έσπευσαν και έφυγαν από το σημείο ενώ το τρίτο, ηλικίας 10 ετών, που κρατούσε το τσαντάκι έπεσε στο έδαφος. Η αθίγγανη όρμησε πάνω του για να του αρπάξει τα χρήματα. Εκείνο αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να ανοίξει το τσαντάκι και να πέσουν από το εσωτερικό του τρία ευρώ στο δρόμο ενώ ταυτόχρονα άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια. Η αθίγγανη φοβούμενη μάζεψε τα κέρματα από το έδαφος και τράπηκε σε φυγή.
Τα παιδιά εξιστόρησαν το περιστατικό στους γονείς και σε οικείους τους οι οποίοι μέχρι και χθες δεν είχαν ενημερώσει την αστυνομία για τα περαιτέρω.

dimokratiki.gr

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.