Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΤΗ ΣΑΓΙΑΔΑ ΕΣΠΑΣΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΚΑΤΑΔΙΟΚΩΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΧΘΕΙ...

Ένα ύποπτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Τελωνείο Μαυροματίου στα ελληνοαλβανικά σύνορα στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας. Λίγο μετά τις 1...


Ένα ύποπτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Τελωνείο Μαυροματίου στα ελληνοαλβανικά σύνορα στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας. Λίγο μετά τις 11.00 το πρωί, Ι.Χ. αυτοκίνητο τύπου ΒΑΝ μάρκας Mercedes, που οδηγούσε Αλβανός υπήκοος, πέρασε τα σύνορα, ερχόμενο από την Αλβανία!

 Στον διαβατηριακό έλεγχο που του διενήργησαν άνδρες της αστυνομίας, βρέθηκαν όλα τα έγγραφά του σωστά και του επετράπη η είσοδος στη χώρα. Στη συνέχεια όμως και λόγω του ότι το Ι.Χ. θεωρήθηκε ύποπτο, οδηγήθηκε από τελωνειακούς υπαλλήλους για περαιτέρω έλεγχο.

Ο οδηγός του Ι.Χ., όταν αντιλήφθηκε πως θα του γίνει εξονυχιστικός έλεγχος, πάτησε γκάζι και αναπτύσσοντας ταχύτητα έσπασε την μπάρα και διέφυγε με κατεύθυνση την Αλβανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Ι.Χ. εντοπίστηκε από Αλβανούς αστυνομικούς, περίπου 10 χιλιόμετρα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα.

 Οι έμπειροι αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας θεωρούν πολύ πιθανό ο Αλβανός να προσπάθησε να εισαγάγει ποσότητα ναρκωτικών στη χώρα μας και ίσως να πρόλαβε να τα ξεφορτωθεί το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε έως ότου τον σταματήσουν οι αλβανικές Αρχές! zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.