Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΛΕΙΣΕ! ΤΟ 2014 ΟΙ ΣΚΩΤΣΕΖΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ...

"Ναι ή όχι" θα κληθούν να απαντήσουν οι Σκοτσέζοι στο ερώτημα "Συμφωνείτε ότι η Σκοτία πρέπει να είναι μία ανεξάρτητη χώρα;&q...

"Ναι ή όχι" θα κληθούν να απαντήσουν οι Σκοτσέζοι στο ερώτημα "Συμφωνείτε ότι η Σκοτία πρέπει να είναι μία ανεξάρτητη χώρα;"

Η περιφερειακή κυβέρνηση της Σκοτίας έκανε γνωστό σήμερα το ερώτημα που πρότεινε να τεθεί, ο πρωθυπουργός Άλεξ Σάλμοντ και το Σκοτσέζικο Εθνικό Κόμμα (SNP), στους Σκοτσέζους στο δημοψήφισμα του 2014 το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει στην ανεξαρτησία της Σκοτίας από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ωστόσο, οι περίπου 5 εκατομμύρια Σκοτσέζοι θα έχουν την ευκαιρία μέσα στους επόμενους τέσσερις μήνες να εκθέσουν τις δικές τους απόψεις σχετικά με την ερώτηση του δημοψηφίσματος.

Αναλόγως με το αποτέλεσμα της δημόσιας διαβούλευσης, το Σκοτσέζικο Εθνικό Κόμμα θα είναι ανοιχτό στο να θέσει μία δεύτερη ερώτηση που θα παράσχει τη "μέγιστη δύναμη" στο περιφερειακό κοινοβούλιο αντί για πλήρη ανεξαρτησία.

"Αν και αυτό δεν αποτελεί πολιτική μας, παραμένουμε ανοιχτοί σε αυτήν την πρόταση" δήλωσε ένας εκπρόσωπος του SNP.

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε ότι αν και είναι "παθιασμένος" με τη διατήρηση της ενότητας του Ηνωμένου Βασιλείου, είναι "δίκαιο" να επιτραπεί στους Σκοτσέζους να ψηφίσουν για το ζήτημα αυτό αν το θέλουν.

2 σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΓΛΥΚΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ
    ΠΟΥ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ -ΘΕΣΗ "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ" ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!
    ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΚΥΠΡΟΥ
    Υ.Γ."ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ" ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ-ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ
    ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΑ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΑΡΑΟΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΟΚΑ 1955-1959

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζητω η ανεξαρτητη Σκωτια !!

    Ζητω οι Κελτες ,η αρχαια αυτη ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΦΥΛΗ που ΔΕΝ εχει ΚΑΜΜΙΑ σχεση με το εβραιοκρατουμενο Βρεττανικο παλατι και το ινδοπακιστανοαφρικανικο συνοθυλευμα που αλλοιωσε τους Σαξωνες και Νορμανδους ,αποκαλειται Βρεττανικος λαος και αποτελει τη γροθια του παγκοσμιου σιμητισμου(μαζι με το κρατος -κολαζ ΗΠΑ) κατα τους αιωνες.

    Ζητω τα ΕΘΝΙΚΑ κρατη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.