Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ TA MOGGOLA ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ...

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΕΣΟ. Οι Τούρκοι αξιωματούχοι στο Κόσοβο κινητοποιήθηκαν όταν μέσα σε ένα χρόνο έκλεισαν στη ...

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΕΣΟ.

Οι Τούρκοι αξιωματούχοι στο Κόσοβο κινητοποιήθηκαν όταν μέσα σε ένα χρόνο έκλεισαν στη χώρα τρεις ραδιοφωνικοί σταθμοί που μετέδιδαν στα τουρκικά.

Στο Κόσοβο θα ανοίξει ένας ραδιοφωνικός σταθμός που θα εκπέμπει στα τουρκικά επί 24ωρη βάση.

Το κλείσημο των ραδιοφωνικών σταθμών Yeni Dönem, Mehmetçik FM και τελευταία Prizren είχε προκαλέσει την αντίδραση των Τούρκων του Κοσόβου.

Ο υπουργός Δημόσιας Διοίκησης και ηγέτης του Δημοκρατικού Τουρκικού Κόμματος του Κοσόβου, Mahir Yağcılar, ο οποίος παρέστησε στα εγκαίνια του Οίκου Τουρκικών Συλλόγων στην πρωτεύουσα Πρίζρεν προανήγγειλε την ίδρυση ενός νέου ραδιοφωνικού σταθμού που θα εκπέμπει στα τουρκικά επί 24ωρη βάση.

Ο Yağcılar στην ομιλία που εκφώνησε στην τελετή που συμμετείχε και η Πρεσβευτής της Τουρκίας στο Κόσοβο Songül Ozan, έκανε νύξη στη σημασία της ραδιοφωνικής μετάδοσης στα τουρκικά για την εξασφάλιση της ενώτητας και ομόνοιας των Τούρκων στη χώρα.

Ο Κοσσοβάρος υπουργός επισήμανε ότι στην ίδρυση του ραδιοφωνικού σταθμού θα συνεργαστούν με τα ιδρύματα στην Τουρκία. (trt)

-------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.