Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΙΕΣ ΑΥΤΟΙ;;; F-16 ΕΜΕΙΣ... ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 2 - 3 ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ;;; ΓΙΑ ΑΡΧΗ...

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΛΕΙΟΔΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΓΙΛΜΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ... ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗ...



ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΛΕΙΟΔΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΓΙΛΜΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ... ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΤΟΥ 90 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟ 2007 ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΚΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΓΑΦΙΚΟΙ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ... ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΠΑΡΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΕΣ. ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Η πρώτη δήλωση Έλληνα πολιτικού για τα όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ για τους εμπρησμούς των ελληνικών δασών από Τούρκους πράκτορες, ήρθε από τον τομεάρχη Εξωτερικών της Ν.Δ, βουλευτής Β΄Αθηνών, Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Αναφερόμενος λοιπόν στα όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας κ. Μεσούτ Γιλμάζ, για την δράση της μυστικής υπηρεσίας «ΜΙΤ» σε βάρος της Ελλάδος, αναφέρει στην δήλωσή του:

«Βαριές σκιές στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις ρίχνουν οι αποκαλύψεις του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας κ. Μεσούτ Γιλμάζ ότι το «βαθύ κράτος» της Τουρκίας έκαιγε Ελληνικά δάση, στο πλαίσιο επιχειρήσεων των μυστικών υπηρεσιών.

Η κυβέρνηση Ερντογάν οφείλει να παράσχει προς την Ελλάδα την απαιτούμενη , σε βάθος, ενημέρωση για όλες τις πτυχές της σκοτεινής αυτής υπόθεσης και να προχωρήσει στην πλήρη αποκατάσταση της μεγάλης ζημιάς που υπέστη η Ελλάδα.

Επιπλέον, επιβάλλεται να υπάρξει κατηγορηματική δημόσια δέσμευση από Τουρκικής πλευράς ότι τέτοιου είδους «βρώμικες επιχειρήσεις» έχουν πάψει να σχεδιάζονται και να εκτελούνται από τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας και τα διάφορα παρακλάδια τους.

Το πολιτικό θέμα που έχει προκύψει είναι τεράστιο και πρέπει να απασχολήσει – εκτός των άλλων- και τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την οποία επιθυμεί να προσεγγίσει, ακόμη περισσότερο, η σημερινή Τουρκία». (defencenet)

ΕΤΣΙ... ΕΤΣΙ... ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ! ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ Ή ΣΕ ΚΑΝΑ ΝΗΣΙ;;; ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΔΙΑΒΗΜΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΠΟΥ ΘΑ ΝΑΙ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ! ΘΑ ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ... ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΟΓΜΑ ΤΟ ΞΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΘΗΚΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ... ΦΩΤΙΕΣ ΑΥΤΟΙ;;; F-16 ΕΜΕΙΣ... ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 2 - 3 ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ;;; ΓΙΑ ΑΡΧΗ...



"ΣΤΟΧΟΣ"

4 σχόλια

  1. Χρονια τα λεει η εφημεριδα,απο την εποχη του ΠΕΡΙΚΛΗ φερτε ξανα τον ΠΕΡΙΚΛΗ που ξερει πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ πετάξαν το Γράψα επειδή τον έκριναν ικανό για κάτι τέτοιο, χωρίς να τους το πει καν..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα πραγματα στην Ελλαδα μας ειναι τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια. Καθε Ελλην το καταλαβαινει. Και οταν λεω Ελλην πιστευω ειμαι κατανοητος. Ο στρατος στην Ηγεσια ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α ρε μεμετια τι σας περιμενει,αν το υποψιαζοσασταν θα ξεκινουσατε χθες για μογγολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.