Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ! ΑΓΡΙΕΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ...

Αιματοκύλισμα αλλοδαπών για τις συνθήκες εργασίας στις αγροτικές δουλειές είχαμε χτές στο χωριό Αριστομένη της Μεσσηνίας. Αποτυπώνοντας την ...

Αιματοκύλισμα αλλοδαπών για τις συνθήκες εργασίας στις αγροτικές δουλειές είχαμε χτές στο χωριό Αριστομένη της Μεσσηνίας. Αποτυπώνοντας την κρίση που δοκιμάζει ολοένα και περισσότερο τη χώρα, οι καυγάδες μεταξύ των αλλοδαπών για την εύρεση εργασίας τείνουν να μετατραπούν σε καθημερινό φαινόμενο, στέλνοντας ανησυχητικά μηνύματα στην πολιτική ηγεσία της χώρας για τον κορεσμό που έχει επέλθει όσον αφορά την προσφορά εργασίας από αλλοδαπούς.

Πιο συγκεκριμένα δύο ομάδες αλλοδαπών, Αλβανοί και Βούλγαροι, ήρθαν στα χέρια σε ένα από τα καφενεία της περιοχής προκαλώντας τον τρόμο στους κατοίκους του χωριού. Η συμπλοκή συνεχίστηκε ακόμα πιο βίαια με την άφιξη περισσοτέρων αλλοδαπών, οι οποίοι δεν δίστασαν να βγάλουν μαχαίρια και να επιτίθενται ο ένας στον άλλο. Αποτέλεσμα αυτής της «μάχης» που θύμιζε σκηνή από την ταινία «Οι συμμορίες της Νέας Υόρκης», ήταν ένας Βούλγαρος να σωριαστεί αιμόφυρτος με τραύμα στην κοιλιά, ενώ άλλοι δυο να τραυματιστούν πιο ελαφρά στα πόδια!

Οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Μεσσήνης που έφτασαν λίγο αργότερα έκαναν προσαγωγές Αλβανών και Βούλγαρων, οι οποίοι ανακρίνονται για να αποκαλύψουν τους δράστες και τα αίτια της αιματηρής συμπλοκής που αναστάτωσε ολόκληρη την περιοχή.

4 σχόλια

  1. polipolitismiki koinwnia...etsi opws tin theloun oi koumounistes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που ηταν οι κομμουνιστες στον καυγα ??
    δεν προλαβαν να συντονισουν τις λαικες δυναμεις και δρασεις ή κρυφτηκαν μην αρπαξουν τιποτα μαχαιριες αν ελεγαν στο χωραφι τις μαλακ..ιες που λενε στα αμφιθεατρα ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οπως ηταν ολοι αυτοι και μαλωνανε...απο καποιο σημειο θα ηταν ενας γεμιστης με εναν πολυβολητη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.