Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Μαζική είσοδος Τούρκων στην Ελλάδα με την βοήθεια της Ξενογιαννακόπουλου. Οδηγίες προκειμένου να διευκολυνθεί η μαζική είσοδος Τούρκων στην ...

Μαζική είσοδος Τούρκων στην Ελλάδα με την βοήθεια της Ξενογιαννακόπουλου. Οδηγίες προκειμένου να διευκολυνθεί η μαζική είσοδος Τούρκων στην Ελλάδα έχει δώσει το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας μας στις αρμόδιες προξενικές αρχές σύμφωνα με την αποκαλυπτική απάντηση της αναπληρώτριας υπουργού Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου.
Η υπουργός μάλιστα εξηγεί απροκάλυπτα ότι αρκεί η «καλή πίστη» των ταξιδιωτών και τα «εγκεκριμένα ταξιδιωτικά πρακτορεία» προκειμένου να παρακαμφθεί ακόμα και η αυτοπρόσωπη παρουσία στο ελληνικό προξενείο των Τούρκων που θέλουν να εισέλθουν στην χώρα μας!
Συγκεκριμένα, το έγγραφο – απάντηση της κυρίας Ξενογιαννακοπούλου προς απάντηση σχετικής ερώτησης της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη αναφέρει ότι «έχουν δοθεί οδηγίες εφ όσον οι περιστάσεις το επιτρέπουν για τη χρήση δυνατότητας εξαίρεσης από την υποχρέωση αυτοπρόσωπης παρουσίας των αιτούντων, προκειμένου περί ταξιδιωτών καλής πίστης ή όταν μεσολαβούν εγκεκριμένα ταξιδιωτικά πρακτορεία καθώς και οδηγίες για την συντόμευση του χρόνου έκδοσης των θεωρήσεων εντός 24 ωρών».
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά το υπουργείο «εφηύρε» «κάρτες ελευθέρας εισόδου» 5ετούς διάρκειας!
Αναλυτικά η υπουργός εξηγεί ότι «με στόχο την μεγαλύτερη δυνατή διευκόλυνση των Τούρκων ταξιδιωτών «καλής πίστης», δηλαδή, μεταξύ άλλων, επιχειρηματιών, ατόμων εγνωσμένου οικονομικού και κοινωνικού κύρους, πανεπιστημιακών, ερευνητών, κλπ ισχύουν γενικές οδηγίες προς Προξενικές μας Αρχές στην Τουρκία για τη χορήγηση σε αυτούς, κατ αρχήν, θεωρήσεων πολλαπλών εισόδων μακράς διάρκειας, ισχύος μέχρι 5 ετών».

newsbomb

2 σχόλια

  1. Μπρε μπρε τι μπουνταλαδες οι γκιαουρηδες ! Και μεις χαλασαμε τα ωραια μας γροσια να αγορασουμε αεροπλανα και τανκς να τους κανουμε ντου !!!
    Ταγιπ τυπωσε καρτες και φυγαμε !!! μας αφηνουν να περασουμε τα συνορα μονοι τους !!

    τουρκος ΑΓΕΕΘΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H PONTIKOMOURA AUTH PRWHN EIDIAITERA GRAMATEAS TOU GIWRGAKI STIS BRYKSELLES, AFOU DEN DYELHSE TELEIWS TIN ELLADA OTAN KYBERNOUSE TO "ANHSOROPO" PASOK,PROSPA8EI NA THN DYALHSEI TWRA ME THN KYBERNHSH TOU TRAPEZITH.....GLYFE _GLYFE APO "EIDIAITERA" EGEINE KAI YPOURGOS...
    G Amelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.