Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ!

 Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το Τ.Α. Μάνδρας, η ανθρωποκτονία άγνωστου αλλοδαπού άνδρα, το ...

 Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το Τ.Α. Μάνδρας, η ανθρωποκτονία άγνωστου αλλοδαπού άνδρα, το πτώμα του οποίου βρέθηκε την 23.50 ώρα της 5-12-2011 σε χώρο εξωτερικά του Θριάσιου Νοσοκομείου.
Δράστες της ανθρωποκτονίας είναι 4 αλλοδαποί άνδρες υπήκοοι Αιγύπτου, 2 εκ των οποίων, ηλικίας 32 και 39 ετών, συνελήφθησαν βραδινές ώρες της 6-12-2011 στην Σαλαμίνα, ενώ οι άλλοι 2 αναζητούνται. Κίνητρο των πράξεών τους είναι οικονομικές διαφορές που είχαν με το θύμα.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε προέκυψε ότι οι δράστες, απογευματινές ώρες της 5-12-2011 αφού απήγαγαν το θύμα, το οδήγησαν σε κατοικία στην περιοχή της Σαλαμίνας όπου τον βασάνισαν μέχρι θανάτου. Στη συνέχεια ο 39χρονος τον μετέφερε με όχημα σε χώρο εξωτερικά του Θριάσιου Νοσοκομείου όπου και τον εγκατέλειψε.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

1 σχόλιο

  1. ...και αφού θα τους γίνουν συστάσεις, θ' αφεθούν ελεύθεροι να φάνε και κανέναν Έλληνα, έτσι για ν' αλλάζει και το μενού τους.
    Κάντε τη Μακρόνησο Alcatraz ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.