Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΙΒΥΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΙΟΥ ΣΤΟ ΤΟΠ ΚΑΠΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

 Τώρα αρχίζουν τα ωραία... Ο πάνοπλος δράστης που εισέβαλλε στο Τοπ Καπί στην Κωνσταντινούπολη την Τετάρτη, φαίνεται να είναι Λίβυος, σύμφω...

 Τώρα αρχίζουν τα ωραία...
Ο πάνοπλος δράστης που εισέβαλλε στο Τοπ Καπί στην Κωνσταντινούπολη την Τετάρτη, φαίνεται να είναι Λίβυος, σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές και όσες πληροφορίες ,φυσικά, αφήνουν οι ίδιες να διαρρεύσουν στον Τύπο. Ο Λίβυος εισήλθε την Τετάρτη που μας πέρασε στο Τοπ Καπί, ζωσμένοςμε φυσιγγία και κρατώντας καραμπίνα τραυματίζοντας ένα εκ των φρουρών, καθώς και έναν στρατιώτη. Το σκηνικό εισβολής έλαβε χώρα στην άκρως τουριστική περιοχή της Κωνσταντινούπολης, με τα ελλειπή ,έτρα ασφαλείας. Ο δράστης μετά από ώρα σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία, η οποία ταυτοποίησε τα στοιχεία του δράστη, αναφέροντας ότι το όνομά τους είναι Samir Selam Ali. Αρχίζουν τα αντίποινα της Αραβικής Άνοιξης και οι Μογγολότουρκοι δεν θα μείνουν αλώβητοι φυσικά. Τα τούρκικα στημένα πανηγύρια, όπως εκείνο της υποδοχής Ερντογάν από το... αυθόρμητο πλήθος των Λίβυων κατερρέουν σαν χάρτινος πύργος που αναμένεται να θάψει ζωντανούς του τουρκαλάδες.


Μόνο φιγούρα οι τούρκοι, ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό άνετοι και ωραίοι, αφού πρώτα έλαβαν διαπιστευτήρια ότι ο Λίβυος δράστης κείτεται νεκρός.


ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

-----------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.