Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΝΑΜΕ ΣΙΚΑΓΟ... ΕΝΑΣ ΙΝΔΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΙΑΤΗΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ

Δυο είναι τα πτώματα που βρέθηκαν μέσα σε ένα διάστημα λίγων ωρών στο Νομό Βοιωτίας. Το πρώτο πτώμα εντοπίστηκε μέσα σε βιομηχανικό κτίριο ...

Δυο είναι τα πτώματα που βρέθηκαν μέσα σε ένα διάστημα λίγων ωρών στο Νομό Βοιωτίας.
Το πρώτο πτώμα εντοπίστηκε μέσα σε βιομηχανικό κτίριο στην περιοχή του Σχηματαρίου. Το κτίριο αυτό ήταν εγκαταλελειμμένο, ενώ πολύ πρόσφατα ενοικιάστηκε. Εκεί μέσα, ο νέος ιδιοκτήτης του βρήκε το πτώμα το οποίο από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν εκεί για αρκετές μέρες και ανήκει σε ένα 29χρονο Ινδό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια αλλά αναμένεται η ιατροδικαστική έρευνα για τις περισσότερες λεπτομέρειες.
Το δεύτερο πτώμα βρέθηκε σε παράδρομο της εθνικής οδού στο ύψος της Θήβας και συγκεκριμένα στο 87ο χλμ.
Μια ώρα μετά τα μεσάνυχτά η αστυνομία ειδοποιήθηκε από ένα διερχόμενο οδηγό που βρήκε το πτώμα πεσμένο δίπλα στον δρόμο σε ύπτια θέση.
Οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Θηβών βρήκαν το νεκρό πτώμα που ανήκει σε αλλοδαπό Ασιατικής καταγωγής. Η ταυτότητα του όμως δεν έχει εξακριβωθεί γιατί δεν έφερε κάποιο έγγραφο μαζί του. Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο άτυχος άνδρας έφερε σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο. Και σε αυτή την περίπτωση οι αστυνομικοί που εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα περιμένουν να μάθουν περισσότερα από την ιατροδικαστική έκθεση.

protothema.gr

1 σχόλιο

  1. ΣΤΟΧΕ μέγα λάθος. Το Σικάγο είναι τώρα που λέει, "Ελλάδα γίναμε"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.