Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΚΑΖΑΜΠΟΥΜΠΟΥ "ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ...

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το απόγευμα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης μετανάστες μικροπωλητές, προκειμένου ν...

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το απόγευμα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης μετανάστες μικροπωλητές, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στις διώξεις σε βάρος τους από τη δημοτική αστυνομία.

Εκπρόσωπος των μεταναστών πήρε το λόγο, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου και ζήτησε από τη διοίκηση του δήμου... ''να μας αφήσει να ζούμε από τη δουλειά μας. Να σταματήσει να μας κυνηγάει η αστυνομία''.

O δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, για μία ακόμη φορά επανέλαβε πως το θέμα του παραεμπορίου δεν μπορεί να συνεχιστεί και δεν γίνεται η διοίκηση να κάνει τα ''στραβά μάτια'', στην ελεύθερη διακίνηση των παράνομων προϊόντων.

 Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, από την πλευρά του κάλεσε τους μετανάστες να απευθύνουν τα αιτήματά τους στο Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών, όπου και θα συζητηθούν. newsit.gr

1 σχόλιο

  1. Σύμφωνα με δημοσίευμα της spiegel την Κυριακή που αναδημοσιεύεται σήμερα σε άλλα καθεστωτικά μμε, στο ναζιστικό NPD υπάρχουν πάνω από 130 έμμισθοι πληροφοριοδότες των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών. Ενώ πάνω από 10 από τους πράκτορες έχουν υψηλές θέσεις στην ηγεσία του κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.