Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΑΡΤΗ... ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ!

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, ένας 22χρονος αλλοδαπός, υπ...

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, ένας 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος FYROM, ο οποίος μαζί με έναν ομοεθνή του, ηλικίας 31 ετών, που διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται, ενέχονται σε κλοπές-διαρρήξεις οχημάτων και διαρρήξεις καφενείων, τις οποίες διέπραξαν το τελευταίο μήνα.

Ειδικότερα, χθες οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί και επιχείρησαν να το ελέγξουν. Ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη. Το όχημα τελικά εντοπίστηκε σε χαράδρα βάθους δέκα μέτρων και συνελήφθη ο 22χρονος. Εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, κινητά τηλέφωνα, (1) φυσίγγιο και άλλα αντικείμενα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, κατά τον τελευταίο μήνα, τα ανωτέρω Σκοπιανά «μπουμπούκια» διέπραξαν τις παρακάτω κλοπές και διαρρήξεις οχημάτων και καταστημάτων:

αφαίρεσαν έξι (6) Ι.Χ. Επιβατηγά αυτοκίνητα, εκ των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους τα τέσσερα (4) από αυτά, προκάλεσαν θραύση υαλοπινάκων σε (12) Ι.Χ. Επιβατηγά αυτοκίνητα, ενώ σε δύο (2) δύο από αυτά αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, δύο κινητά τηλέφωνα και διάφορα αντικείμενα, διέρρηξαν δύο (2) καφενεία και αφαίρεσαν τρόφιμα, ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς. Τη προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του.

Είναι η κατάρα της Ελλάδας να περιτριγυρίζεται από τους χειρότερους δυνατούς γείτονες οι οποίοι συχνά διαλέγουν να επισκεφθούν τη χώρα μας για «δουλειές»...

-----------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.