Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ! ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ

Πανικός επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στο σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια, όπου δύο νεαροί, από την Αλβανία, ηλικίας 20 και 21 ετών αποπειράθηκ...

Πανικός επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στο σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια, όπου δύο νεαροί, από την Αλβανία, ηλικίας 20 και 21 ετών αποπειράθηκαν να κλέψουν αντικείμενα από τσάντες ανυποψίαστων επιβατών.

Τους νεαρούς εντόπισαν αστυνομικοί και τους έθεσαν άμεσα υπό παρακολούθηση ενώ την ώρα που προσπάθησαν να τους πλησιάσουν για έλεγχο, εκείνοι αντέδρασαν βίαια.

Οι δράστες, κατά την απόπειρά τους να διαφύγουν προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν όπλο, ωστόσο για καλή τύχη των παρευρισκομένων δεν τα κατάφεραν και συνελήφθησαν.

----------------------


8 σχόλια

  1. Και τωρα που συνεληφθησαν? επρεπε να μουν εγω ρε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΙΜΒΡΟ ΚΑΙ ΤΕΝΕΔΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΚΕΝΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΖΗΤΩ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ.ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ; ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΝΕΕΣ.ΓΙΑ ΤΖΑΜΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ;ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άυριο το ρπωί θα είναι έξω, μπορεί ωστόσο εγώ να είμαι μέσα γιατή δεν πλήρωσα το χαράτσι της ΔΕΗ.

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτελους η στρατιωτικη ηγεσια ας κανει κατι πια. Η μονη μας ελπιδα ειναι ο στρατος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ειδα προηγουμενως ενα βιντεο στο γιουτουμπ "Αποστολη στη Χειμαρρα". Ενας Χειμαρριωτης Ελλην ειπε οτι οι Αλβανοι ειναι υπουλος λαος δεν εχουν μπεσα και το μονο που εχουν στο νου ειναι πως θα σου τη φερουν απο πισω. Ειναι καιρος να τους δουμε μ αυτο το ματι και να τους φερθουμε αναλογα!!!
    να γινει επισης στατιστικη ερευνα και να καταλογιστη σε χρημα ποση ζημια επεφεραν οι Αλβανοι στον Ελληνισμο τ ατελευταια 20 χρονια στον ελλαδικο χωρο και στη βορειο Ηπειρο - σε οικονομικο, ηθικο, φωκλορικο κα. επιπεδο! Να ξερουμε!!!

    και να ξερουν και αυτοι οτι καποτε ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ και θα πληρωσουν ολα τα κλεμμενα και τα σπασμενα με τοκο και πανωτοκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε 30/12/11 10:52πμ, πραγματικά είναι η μόνη λύση αλλά, πως να κάνουν κάτι αφού είμαστε αχάριστοι; (Βλέπε Παπαδόπουλο.ΜΗΔΕΝ έλλειμμα, η καλύτερη οικονομία όλων των εποχών, φουλ ανάπτυξη,..., αποτέλεσμα; Ισόβια!...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ Η ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ;ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.