Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ!

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ - ΠΕΡΕΣ... ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΠΟ...


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ - ΠΕΡΕΣ... ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ... ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;;; ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Ή ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΙΣΡΑΗΛ; Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ; (ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ HELLAS - ORTHODOXY")

--------------------------------


8 σχόλια

  1. αυτον θελουν μερικοι για πρωθυπουργο μας! Οχι Προς Θεου!
    θα μας τα γυρισει ολα αναποδα!
    οχι οτι δεν ειδε εκανε πως δεν ειδε εκτος βεβαια αν συμφωνει με αυτη τη βεβηλη αλλα συμβολικη πραξι
    εξ αλλου αναποδοι σταυροι ειναι το σημα κατατεθεν σε σατανιστικες τελετουργιες!
    προσεξτε επισης τον τροπο χειραψιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα σχόλιο έγραψα το μεσημέρι, αλλά δεν το βλέπω. Τι έγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορώ να διακρίνω καμμία ανάποδη σημαία. Αλλά και ποιος λογικός άνθρωπος, με νοημοσύνη πάνω από παιδιού της 3ης Δημοτικού, θα πίστευε ότι κάλεσαν τον Σαμαρά στο Ισραήλ, για να τον ... πειράξουν με φάρσα; Γιατί να το κάνουν αυτό; Είναι αυτά πράγματα σοβαρά;

    "ΣΤΟΧΕ", ασχολείσαι μάλλον με την αντιγραφή διαφόρων ανοησιών και δη από τον ανεκδιήγητο Η-Ο, αντί να πληροφορείς σοβαρά τους αναγνώστες σου.

    Εάν έχεις κάτι εναντίον των Εβραίων, ή του Ισραήλ, πες το ξεκάθαρα να το κουβεντιάσουμε. Εάν εμφορείσαι από τον στείρο αντισημιτισμό, από τον οποίο εμφορούνται διάφοροι, χωρίς όμως επαρκή λογική εξήγηση, τότε μάλλον κακές υπηρεσίες προσφέρεις.

    Σου τα έγραψα και χθες, αλλά δεν τα ανάρτησες, πράγμα που δείχνει ότι μάλλον δεν έχεις τίποτε να πεις. Μην κόβεις τις καλόπιστες παρατηρήσεις παλιών αναγνωστών σου, όσο κι αν δεν σ' αρέσουν, διότι δεν βγαίνει τίποτε μ' αυτό.

    Ελπίζω ότι δεν θα κόψεις και τούτο το σχόλιο, αλλά θα δώσεις μια σοβαρή απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 8a soy apanthsw egw .....
    Δεν μπορώ να διακρίνω καμμία ανάποδη σημαία. Αλλά και ποιος λογικός άνθρωπος, με νοημοσύνη πάνω από παιδιού της 3ης Δημοτικού, θα πίστευε ότι κάλεσαν τον Σαμαρά στο Ισραήλ, για να τον ... πειράξουν με φάρσα; Γιατί να το κάνουν αυτό; Είναι αυτά πράγματα σοβαρά;

    DEN MPOREIS NA DIAKRINEIS DIOTI den 8es ... kai mhn aplopoihs to 8ema legontas για να τον ... πειράξουν με φάρσα; den diabazoyn mono hli8ioi ..... kai kseroyme poly kala ti shmenoyn ta anapoda symbola!!!! ..........alla den ftete eseis !!!! emeis ftaime poy toys psifizoyme...giati to eidan alla den eipan koybenta ..opws htan logiko...kai o noon nohto !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στόχε ,θα συμφωνήσω και εγώ με το ανωτέρω σχόλιο.
    Σε μία περίοδο που το Ισραήλ εμφανίζεται από μηχανής θεός για την Ελλάδα και την Κύπρο και αποκτούμε έναν αξιόλογο σύμμαχο ,τα αντισημιτικά σχόλια και ο αντισημιτισμός δεν έχουν θέση ούτε στην χώρα μας ούτε και στην εφημερίδα .
    Το παρελθόν είναι πλέον ιστορία.
    'Φρέσκα κουλούρια λέει ο κουλουράς" και "του εχθρού μου ο εχθρός ,είναι δύο φορές φίλος"!
    Ακόμη και στην περίπτωση που αμφιβάλλεις για οτιδήποτε, γνωρίζεις κανέναν άλλο πρόθυμο να σώσει την Ελλάδα από τα νύχια των Τούρκων?Εγώ δυστυχώς δεν βλέπω φως από πουθενά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ.Ο ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ .......Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒ-ΡΕΟΥΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ....ΟΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.-ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τ οοτι ο εχθρος του εχθρου μου ειναι φιλος ηταν ενα παλιο δογμα των Βυζαντινων που ειδαμε που κατεληξε...Καλο ειναι να μιλαμε ομως σωστα.Και διευκρινζω πως αλλο αντησημιτισμος αλλο αντισιωνισμος η αντιεβραισμος.Δυστυχως πεδτουν πολλοι στη παγιδα.Σημιτικοι λαοι ειναι και οι Παλαιστινιοι ηταν και οι Φοινικες ητα;ν κα ιοι Ιουδαιοι κλπ κλπ.Γιαι λοιπον γραφετε "αντισημιτισμος" χαριζοντας ετσι ακοπα εδαφη και Ιστορια στους Σιωνιστες Εβραιους? Οσο για τη σανιδα σωρτηριας που λενε καποιοι ο λαος μας εχει τη παροιμια πως πισω εχει η αχλαδα την ουρα και δεδομενου οτι δεν ειμαστε ως χωρα σε θεση να διαπραγματευτουμε ενω αντιθετα οι Εβραιοι φημιζονται για το εμπορικο τους δαιμονιο και μαλιστα στη πλεονεκτικη τους θεση που ειναι τωρα τι ειδους συμφωνια μπορει να προκυωψει? Οσον αφορα τη σημαια πιστευω οτι οι εβραοι "τυχαι" την τοποθετησαν ετσι (αν και υπαρχει και εκει υπευθυνος πρωτοκολου που ασχολειται με αυτα) ισως τους ξυνισε και λιγο το οτι ο σαμαρς δε φορεσε το κιπα.Ομως η Ελληνικη αποστολη τα ματακια της που τα ειχε? Διαβημα εγινε μετα απο αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο αντισημιτισμός σε όλες τις γνωστές γλώσσες είναι έννοια συγκεκριμένη και σημαίνει το μίσος κατά των Εβραίων. Άνοιξε όποια εγκυκλοπαίδεια θέλεις.

    Δεν είδα ούτε ένα επιχείρημα, το οποίο να εξηγεί γιατί θα πρέπει να απορρίψουμε την συνεργασία με τους Ισραηλινούς, ή να δίνει εναλλακτική, καλύτερη λύση.

    Δεν θα συζητήσω πάνω στο ανόητο θέμα της Σημαίας, διότι αυτό αφορά καθαρά ανεγκέφαλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.