Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΙΠΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ!

Η αναφορά του Αμερικανού συμβούλου της παγκόσμιας τράπεζας Γκάρι Ριντ στα Σκόπια με το όνομα "Μακεδονία" λίγο έλειψε να τινάξει στ...

Η αναφορά του Αμερικανού συμβούλου της παγκόσμιας τράπεζας Γκάρι Ριντ στα Σκόπια με το όνομα "Μακεδονία" λίγο έλειψε να τινάξει στον αέρα τη συνεδρίαση της επιτροπής δημόσιας διοίκησης του ελληνικού κοινοβουλίου.
Έχοντας κληθεί από τα μέλη της επιτροπής να μιλήσει για ένα νέο μοντέλο διοίκησης, ο Γκάρι Ριντ υπέπεσε σε ένα σοβαρότατο λάθος, με τον Θανάση Πλεύρη και τον Ηλία Πολλατίδη να κάνουν λόγο για πρόκληση άνευ προηγουμένου.
"Οφείλατε να γνωρίζετε ότι η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει με το όνομα αυτό τη συγκεκριμένη χώρα", είπε σε αυστηρό ύφος ο Γρηγόρης Αποστολάκος, απευθυνόμενος στον Γκάρι Ριντ και ενώ είναι "φρέσκια" η καταδίκη της Ελλάδας για το βέτο στα Σκόπια.
Υπενθύμισε μάλιστα πως πριν από δύο χρόνια απορρίφθηκε η είσοδος της χώρας στο ΝΑΤΟ με ομόφωνη απόφαση, ενώ φρένο στην ένταξή της βάζει και η ΕΕ χωρίς επίλυση της ονομασίας.
Αναγνωρίζοντας το λάθος του, ο Αμερικανός σύμβουλος της παγκόσμιας τράπεζας να ζητήσει συγγνώμη από τους Έλληνες βουλευτές.

news247.gr

1 σχόλιο

  1. Θα ζητήσει ίσως συγγνώμη και αύριο πάλι "Μακεδονία" θα πει τα Σκόπια. Έτσι τα έμαθε, έτσι συνήθισε να τα λέει. Μπορεί να μην γνωρίζει καν το πρόβλημα (το πιθανότερο) και ούτε θα το καταλάβει, αν του το εξηγήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.