Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ 40 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Η επίσημη ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού έχει ώς εξής: Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι την 16 Δεκεμβρίου 2011...

Η επίσημη ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού έχει ώς εξής:

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι την 16 Δεκεμβρίου 2011, στις 09:25, ο Στρατιώτης (ΤΘ) Τ.Δ., απεβίωσε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, μετά από σοβαρό τραυματισμό του την 06 Οκτωβρίου 2011 σε Μονάδα της Αλεξανδρούπολης.

Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του θανόντος.

Υπενθυμίζουμε το δημοσίευμα του stoxos.gr την 6η Οκτωβρίου που αναφέρεται στον τραυματισμού του άτυχου Ελληνόπουλου.


ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΠΛΙΤΗ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ!


Έκρηξη καυστήρα κατά την διάρκεια συντήρησης του, είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό οπλίτη ο οποίος μεταφέρθηκε αρχικά στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και κατόπιν στο Π.Γ.Ν. της πόλης, αφού η κατάσταση του εκτιμήθηκε ως σοβαρή.

Από την έκρηξη στον χωρο όπου στεγαζόταν ο καυστήρας κατέπεσε ο ροίχος που συνδέει τον χώρο με τα μαγειρία, ενώ από τύχη δεν είχαμε περισσότερους τραυματισμούς. Ο οπλίτης που τραυματίσθηκε έχει καταγωγή από την Λάρισα και για οτιδήποτε νεώτερο αφορά την υγεία του θα σας κρατάμε ενήμερους.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες ο τραυματίας οπλίτης είναι ο μάγειρας του στρατοπέδου ο οποίοςν τραυματίστηκε από την πτώση του τοίχου.

3 σχόλια

  1. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
    ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ
    ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΛΛΑ
    ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ
    ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ! ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ? ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΡΟΥ ΒΡΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΦΤΑΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ? Η ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΕΙ? ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΥΠΟΝΟΥΜΕΝΟ ΠΑΝΟΥΛΗ ? ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ....ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ....ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΣΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΓΜΕΝΗ ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΟΥΛΗ ! ΑΣΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΙΣΘΜΟΥ ? ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΛΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ ...ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λεφτα για τους ξενους υπαρχουν,για τα στρατοπεδα δεν υπαρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Λ Α Γ Ι Ν Ο Ν Τ Α Ι Ε Π Ι Τ Η Δ Ε Σ. Δ Ι Ν Ο Υ Ν Τ Η Ν Χ Ω Ρ Α Ο Ι Ν Ε Ο Ι Γ Ε Ν Ι Τ Σ Α Ρ Ο Ι.Ε Ξ Ω Ν Τ Ω Ν Ο Υ Ν Τ Ο Ν Λ Α Ο Μ Α Σ Γ Ι Α Ν Α Μ Η Ν Α Ν Τ Ι Δ Ρ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.