Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΙΚΗ "ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ"¨ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΕΦΕΡΝΕ ΗΡΩΪΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! 40 ΚΙΛΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΑΝΤΡΙ!

Εξαρθρώθηκε, στην Ορεστιάδα,μετά από μεγάλη επιχείρηση, εγκληματική οργάνωση που εισήγαγε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην Χώρα με σκοπό στ...

Εξαρθρώθηκε, στην Ορεστιάδα,μετά από μεγάλη επιχείρηση, εγκληματική οργάνωση που εισήγαγε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην Χώρα με σκοπό στη συνέχεια να τις διακινήσει σε Ευρωπαϊκές χώρες. Σε παλιό ποιμνιοστάσιο, στην παρέβρια περιοχή της Νέας Βύσσας Ορεστιάδας, βρέθηκαν 40 συσκευασίες με ηρωίνη, ποσότητας άνω των 21 κιλών.

 Συνελήφθησαν, για την υπόθεση αυτή, στην ευρύτερη περιοχή της Ορεστιάδας, ένας 40χρονος κτηνοτρόφος (sic η... καταγωγή του), ένας 56χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Τουρκίας, καθώς και άλλοι (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας (τουρκογενείς), ηλικίας 41 και 47 ετών, ο οποίοι ήταν μέλη της οργάνωσης.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας και αστυνομικής έρευνας που επακολούθησε, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν, προχθές, ο 40χρονος και ο 56χρονος, οι οποίοι είχαν εισάγει από την Τουρκία σαράντα (40) συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 21.183 γραμμαρίων

Μετά από προκαθορισμένο ραντεβού που δρομολογήθηκε από τους αστυνομικούς , συνελήφθησαν, επίσης, και οι δύο άλλοι (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, οι οποίοι εμφανίστηκαν προκειμένου να τις παραλάβουν και να τις προωθήσουν σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
Σαράντα (40) συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 21.183 γραμμαρίων
Ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με Βουλγαρικές πινακίδες κυκλοφορίας, ιδιοκτησίας του 40χρονου Βούλγαρου.
Μία (1) πλαστική βάρκα που ήταν κρυμμένη πλησίον της κοίτης του ποταμού Έβρου
Πέντε (5) κινητά τηλέφωνα

1 σχόλιο

  1. ε ρε τρουκομογγολοι! βρηκαν εμας τα κοροιδα και αλλωνιζουν. οποιος αναρωτιεται για το ποθεν προερχονται η ανοδικη πορεια και τα πλεονασματα της γειτονος "φιλης" χωρας ας οψεται, λαθρεμποριο μεταναστων, ναρκωτικα- εμποριο τοξικων ουσιων, νταβατζιλικι... ας βγη επιτελους καποιος να πη την αληθεια:
    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ΅ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.