Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ... ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!

Χθες το απόγευμα στο ξενοδοχείο "ΤΙΤΑΝΙΑ" προχώρησε ο Κουρουμπλής στην ίδρυση πολιτικής κίνησης, φυσικά με μοναδικό γνώμονα και α...


Χθες το απόγευμα στο ξενοδοχείο "ΤΙΤΑΝΙΑ" προχώρησε ο Κουρουμπλής στην ίδρυση πολιτικής κίνησης, φυσικά με μοναδικό γνώμονα και αυτός την... σωτηρία μας. Όπως μας ενημερώσουν μέσω Δελτίο Τύπου: "Προχωρήσαμε σήμερα στην ίδρυση πολιτικής κίνησης, γιατί πιστεύουμε ότι η πορεία προς την καταστροφή μπορεί να αναταχθεί με δράση και αντίσταση των κοινωνικών δυνάμεων, με την προώθηση μιας εναλλακτικής πολιτικής. Με την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας των ανθρώπων του μόχθου. Με τις αξίες της προόδου και τις δημοκρατικές αρχές οι οποίες βρίσκονται στον πυρήνα των προτάσεών μας.

Καθώς το νεοφιλελεύθερο μοντέλο καταρρέει, η έξοδος της πατρίδας μας από το Μνημόνιο και τη δίνη της κρίσης, μπορεί να επιτευχθεί μόνο με πολιτικές ανασυγκρότησης των εθνικών μας δυνατοτήτων και διαπραγματευτικών ικανοτήτων στο διεθνή καταμερισμό Εργασίας.
Καλούμε όλους τους δημοκράτες, όλους τους ριζοσπάστες, όλους τους κοινωνικά ευαίσθητους πολίτες, όλους τους γνήσιους σοσιαλιστές, όλα τα κοινωνικά κινήματα, να συμβάλουν μαζί μας και με άλλες προοδευτικές και ριζοσπαστικές δυνάμεις στην υλοποίηση ενός αντιμνημονιακού μετώπου για τη σωτηρία της Πατρίδας.

Μετά την υπογραφή της ιδρυτικής διακήρυξης της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ, εξελέγη προσωρινή συντονιστική επιτροπή, της οποίας μέλη είναι:

Κασιμάτη Νίνα, Κοτζιάς Νίκος, Κοτσακάς Αντώνης, Κουρουμπλής Παναγιώτης,
Μαριάς Νότης, Μητρόπουλος Αλέξης και Τσουκαλάς Δημήτρης".

------------------------------------



1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.