Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΡΙΟ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΚΛΗ ΣΑΡΡΗ! ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ

Αύριο Τρίτη στις 3 το μεσημέρι από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών θα γίνει η νεκρώσιμος ακολουθία και η ταφή του Νεοκλή Σαρρή. Για τον θάνατο ...

Αύριο Τρίτη στις 3 το μεσημέρι από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών θα γίνει η νεκρώσιμος ακολουθία και η ταφή του Νεοκλή Σαρρή. Για τον θάνατο το Ευπατρίδη και Αγωνιστή εως τέλους Νεοκλή Σαρρή συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης:

«Σε μια από τις κρισιμότερες περιόδους της ιστορίας μας, έσβησε μία από τις λίγες φωνές που τολμούσαν να αρθρώσουν λόγο πατριωτικό και καθαρό, λόγο ελληνικό, ένας από τους τελευταίους... Δασκάλους που αντιστέκονταν στην κονιορτοποίηση της πλούσιας ιστορίας μας. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, αυτού του περήφανου και ασυμβίβαστου Κωνσταντινουπολίτη, του καταξιωμένου Ακαδημαϊκού, που αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στην προώθηση των εθνικών μας θεμάτων και στην επιστημονική τεκμηρίωση της ιστορικής αλήθειας, με συνέπεια και αποφασιστικότητα. Η Πατρίδα έγινε φτωχότερη με την απώλεια του Νεοκλή Σαρρή.»

2 σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.