Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Με την συμμετοχή χιλίων Εθνικιστών, ολοκληρώθηκε η αντικυβερνητική συγκέντρωση Αντίστασης, στην πλατεία Αγίου Νικολάου. Η Χρυσή Αυγή ευχαρ...



Με την συμμετοχή χιλίων Εθνικιστών, ολοκληρώθηκε η αντικυβερνητική συγκέντρωση Αντίστασης, στην πλατεία Αγίου Νικολάου. Η Χρυσή Αυγή ευχαριστεί τους κατοίκους της περιοχής που βρέθηκαν στο πλευρό μας και οι εικόνες της κατάμεστης πλατείας είναι αδιάψευστοι μάρτυρες της μεγάλης επιτυχίας και αποδοχής που είχε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στη Νίκαια.

Ο Αγώνας ενάντια στην σκλαβιά του ΔΝΤ θα πρέπει να κλιμακωθεί σε κάθε γειτονιά και προς αυτή την κατεύθυνση θα πορευτούμε, φέρνοντας κοντά μας όλους τους Ελεύθερους Έλληνες που έχουν σιχαθεί τα πολιτικά κόμματα του κατεστημένου. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, θα είναι πρωτοπόρος της Εθνικής Αντεπίθεσης. Τα σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ όσο υπάρχουν αποφασισμένοι Έλληνες Πατριώτες.  http://xryshaygh.wordpress.com/





3 σχόλια

  1. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΡΕΤΣΙΝΙΑ..ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντιστασι σε καθημερινη βαση και με καθε τροπο
    Καθε μερα συλλαλητηρια και διαδηλωσεις!!!
    Εκει που μας εχουν φερει τα γομμαρια της νπτ ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε!
    Να μην τους αφησουμε σε χλωρο κλαρι!!!
    Να μην τους επιτρεψουμε να ξεπουλησουν την πατριδα!
    Μας ετοιμαζουν μαυρη σκλαβια. Θα μας παρουν Τα Πετρελαια Μας Το Χρυσο Μας Το Ουρανιο Μας κι ολο Τον Πλουτο Μας κι εμας θα λενε οτι τους χρωσταμε κτλ!
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΟΥΤΕ ΠΕΝΤΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ!
    Τα οφελη της Ελλαδος ειναι λεφτα απο "τζωγο" του χρηματιστηριου -"παραγωγα" και δεν ξερω γω τι! Οποιος πονταρει και χανει ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! και μας ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ!!!
    Ελληνες μη πεφτετε στη παγιδα των πορνο-μμε! μας κανουν πλυση εγκεφαλου! θελουν να μας κανουν να νιωθουμε ενοχοι για να σκυψουμε ταπεινα το σβερκο μας! Εβαλαν ενα τσιρακι τους για πρωθυπουργο, αυτος ετοιμαζει ολα τα απαραιτητα νομικα πλαισια και τις μεταρρυθμισεις για να μπορουν να μας αρμεξουν ανετα!
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.