Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ: "ΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ"...

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσύρει την κοινοβουλευτική του ομάδα -η οποία συνεδριάζει εκτάκτως στη 1.30 το μεσημέρι- από την ψήφο εμπιστοσύνη...

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσύρει την κοινοβουλευτική του ομάδα -η οποία συνεδριάζει εκτάκτως στη 1.30 το μεσημέρι- από την ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή, άφησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στον real fm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Μάλιστα, ο Γ. Καρατζαφέρης απηύθυνε πρόταση – πρόσκληση προς τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά η ενέργεια αυτή να γίνει από κοινού: «Αντώνη, να μην πάμε και αστους μόνους τους».
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση που διαμορφώνεται στο εσωτερικό της χώρας, επισημαίνοντας ότι «η κατάσταση είναι στα όριά της. Ο Γιώργος Παπανδρεου έχει αποφασίσει να πάει με ένα δαδί αναμμένο πάνω από ένα βενζινάδικο».
Ο κ. Καρατζαφέρης εξέφρασε τον προβληματισμό του για το που οδηγεί ο πρωθυπουργός την χώρα, τον οποίο κάλεσε «να παραιτηθεί αύριο». Αλλιώς, όπως είπε, «θα τσαλακωθεί ο ίδιος και το κόμμα του».

real.gr


ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ... ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΑΝΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.