Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ!

Σας αφήνουμε να οργιστείτε ελεύθερα. Ακολουθεί ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι "αντιρατσιστές" του ιντιμιντια τον βιασμό...



Σας αφήνουμε να οργιστείτε ελεύθερα. Ακολουθεί ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι "αντιρατσιστές" του ιντιμιντια τον βιασμό μιας γυναίκας. Όταν ο δράστης είναι λαθρομετανάστης και μάλιστα απεργός πέινας της Υπατίας τότε ο βιασμός μιας γυναίκας βαφτίζεται "προσωπική διαφορά" κατ' εντολή προφανώς των δουλέμπορων λαθροδιακινητών και των ντόπιων καθοδηγητών και έμμισθων του Σόρος. Αλήθεια οι βρωμιάρες οι αντρατσίστριες τι γνώμη έχουν γιαυτό το κείμενο του ιντιμίντια που ακολουθεί;

Ο μετανάστης Ελχαφέντ Χαντούσι, που πραγματοποιεί απεργία πείνας από την Πέμπτη 24 Νοέμβρη, μετήχθη σήμερα από τα Χανιά στο Ηράκλειο. Η μεταγωγή έγινε με καθαρά γκανγκστερικό τρόπο. Ανακοίνωσαν στον απεργό πείνας ότι θα τον πάνε στο νοσοκομείο και μετά θα τον αφήσουν ελεύθερο. Στη συνέχεια, τον έβαλαν σε μια κλούβα και τον μετέφεραν στο Ηράκλειο, όπου κρατείται στο Μεταγωγών.

Ο Ελχαφέντ Χαντούσι ήταν ένας από τους απεργούς πείνας της Υπατίας. Συνελήφθη μετά από μηνυτήρια αναφορά Ελληνίδας, με την οποία έχει προσωπικές διαφορές. Ενώ, όμως, ο εισαγγελέας Χανίων τον άφησε ελεύθερο, η Αστυνομία συνέχισε την κράτησή του, παίρνοντας απόφαση για απέλαση. Επειδή η παράνομη κράτησή του συνεχιζόταν, ο Χαντούσι ξεκίνησε απεργία πείνας, ενώ διά της συνηγόρου του Αννυς Παπαρρούσου υπέβαλε αίτηση θεραπείας, ζητώντας να ανακληθεί η απόφαση για την απέλασή του και να αφεθεί ελεύθερος.

Προκειμένου να του σπάσουν το ηθικό, απομακρύνοντάς τον από το φιλικό του περιβάλλον, αλλά και να αποσοβήσουν εκδηλώσεις αλληλεγγύης στα Χανιά, όπου κατοικεί το μεγαλύτερο μέρος των πρώην απεργών πείνας της Υπατίας, αποφάσισαν τη γκανγκστερική μεταγωγή του. Ενώ απαγορεύεται η μεταγωγή κρατούμενων που πραγματοποιούν απεργία πείνας, αυτοί τον έριξαν σε μια κλούβα και τον μετήγαγαν, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος γι’ αυτό.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ ΤΗΣ "ΥΠΑΤΙΑΣ"!

6 σχόλια

  1. KAI EGW 8ELW NA KANW "PROSWPIKES DIAFORES" ME TIS SHRIZAIES GKOMENES 8A ME AFHSOUN OMWS? (KAI ME SHRIZAIOUS FTANEI NA MHN EINE GEROI_KARAFLOI_KAI ASXHMOI)!!!
    G Amelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΈΞΩ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΠΕΡΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βγήκε καταδικαστική απόφαση για τον συγκεκριμένο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σφάξιμο στο γόνατο, πρώτα αυτοί που τους υποστηρίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να πανε να γαμισουν τον αλαβανο να δουμε θα του αρεσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν βιαζανε τον τσιπρα τι θα λεγανε τωρα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.