Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ! ΕΠΕΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΑΝΤΟΜ ΣΤΟ ΙΚΟΝΙΟ... ΔΕΝ ΔΙΑΣΩΘΗΣΑΝ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ

Εφ. Χουριέτ 3-11-2011 Μαχητικό αεροπλάνο της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης κατέπεσε κοντά στο Ικ...


Εφ. Χουριέτ 3-11-2011

Μαχητικό αεροπλάνο της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης κατέπεσε κοντά στο Ικόνιο, οι δύο πιλότοι έγιναν μάρτυρες.

Αεροπλάνο τύπου F-4E που είχε απογειωθεί από την 3η αεροπορική βάση στο Ικόνιο, στις 10.38 για άγνωστο λόγο και ενώ βρισκόταν 21 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης και πάνω από το χωριό Καρακαγιά, άρχισε να χάνει ύψος. Κατέπεσε σε κανάλι του δήμου Ικονίου με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά, ενώ τα τεμάχια του αεροπλάνου σκόρπισαν σε μεγάλη περιοχή.

ΔΕΝ ΔΙΑΣΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ

Αμέσως μετά το ατύχημα απογειώθηκε από την 3η αεροπορική βάση ελικόπτερο έρευνας και διάσωσης, το οποίο σύντομα έφτασε στον χώρο του ατυχήματος. Κατά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι δύο πιλότοι, ο ταγματάρχης και ο υπολοχαγός δεν είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν αλεξίπτωτο και έγιναν μάρτυρες. Η Στρατοχωροφυλακή δημιούργησε πέριξ των τεμαχίων κλοιό ασφαλείας, ενώ μεταφέρθηκε στην περιοχή τεχνική ομάδα διερεύνησης. Οι σωροί των πιλότων ανασύρθηκαν και μεταφέρθηκαν με το ελικόπτερο στην βάση. ΠΗΓΗ

-----------------------------


5 σχόλια

  1. poli euxaristo neo...........
    G Amelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιδια δεν ειναι ευχαριστω.εαν το καταρριπταμαι εμεις θα ηταν το ευχαριστω!!!δεν χρειαζεται να μισουμε τους τουρκους μια ανωτερα φυλη(ΕΛΛΗΝΙΚΗ)δεν χρειαζεται να μισει τουσ κατωτερους!!!οι κατωτεροι μισουνε τους ανωτερους,οποως μας μησου οι τουρκοι οι εβραιοι και οι φραγκοελεφαντινοι!!!ετσι ειναι η φυση τη να κανουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα που δεν διασώθηκαν οι "πιλότοι". Μπορούσαν να ρίξουν και άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο απο πανω ειναι ο πιο σωστος απ'ολους.

    Εχουμε τους καλυτερους πιλοτους γιατι τους περναμε απο κοσκινο, εχουμε καλη παιδεια γιατι περνανε απο κοσκινο(κακως) τα καημενα τα παιδια, αλλα τουλαχιστον φερνουν διακρισεις, αφου φυγουν για εξωτερικο, γιατι εδω...δεν!

    Και ειχαμε το καλυτερο ναυτικο γιατι οι ναυτικοι μας ειναι οι μονοι που ξενιτευονται και ταξιδευουν τοσο.

    Ολα αυτα χαμενα γιατι δεν αξιοποιουνται ολοι αυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.