Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙ ΑΛΛΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ (ΙΡΑΚΙΝΟΥ) ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΛΛΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ (ΚΙΝΕΖΩΝ) ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ!

Συνελήφθη, χθες (13-11-2011) το βράδυ, σε αγροτική περιοχή της Γεμιστής Έβρου, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευση...


Συνελήφθη, χθες (13-11-2011) το βράδυ, σε αγροτική περιοχή της Γεμιστής Έβρου, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης , 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Κίνας.

Ειδικότερα, οι παραπάνω αστυνομικοί σε συνεργασία με Φιλανδούς Αξιωματούχους του FRONTEX , μετά από συντονισμένη επιχείρηση και την χρήση κατάλληλου υλικοτεχνικού εξοπλισμού, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 24χρονο διακινητή, διότι μετέφερε παράνομα, με τη χρήση πλαστικής βάρκας, από την Τουρκία στην Χώρα μας, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο, δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους στην συνέχεια απέκρυψε σε εγκαταλελειμμένο κτίσμα στην αγροτική περιοχή της Γεμιστής.

Η παραπάνω πλαστική βάρκα κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Αλεξανδρούπολης.

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.