Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ!

 Επιστολή απέστειλαν στον Γιώργο Παπανδρέου 50 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απειλώντας με παραιτήσεις, εάν δεν προκύψει εξεύρεση λύσης για την πολιτι...

 Επιστολή απέστειλαν στον Γιώργο Παπανδρέου 50 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απειλώντας με παραιτήσεις, εάν δεν προκύψει εξεύρεση λύσης για την πολιτική αστάθεια και ασυμφωνία των δυο μεγάλων πολιτικών παρατάξεων.
Σύμφωνα με το «Cretalive.gr» ήταν μάλιστα τέτοια η αγωνία των βουλευτών να προλάβουν τις καταιγιστικές εξελίξεις, ώστε μετά τις νυχτερινές συναντήσεις, κατέληξαν σε μία χειρόγραφη επιστολή, την οποία δε δακτυλογράφησαν, μη ρισκάροντας να χάσουν πολύτιμο - ίσως και καθοριστικό - χρόνο.

Μεταξύ των 50 διακρίνονται και ονόματα υφυπουργών, ενώ την ώρα που η επιστολή εστάλη στο Μαξίμου, ταυτόχρονα υπήρξε επικοινωνία των υπογραφόντων βουλευτών με το Μ.Καρχιμάκη αλλά με πρωτοκλασάτα στελέχη και υπουργούς της κυβέρνησης. Οι βουλευτές τους ενημέρωσαν για την πρωτοβουλία τους, υπογραμμίζοντάς τους ότι έχουν κι εκείνοι, ως κυβερνητικοί, ευθύνη για την «επόμενη μέρα», αν δεν μπει ένα τέλος, άμεσα, στο «θρίλερ».

Μεταξύ των υπογραφόντων διακρίνονται και τρανταχτά ονόματα της πράσινης παράταξης που επέλεξαν να ασκήσουν πιέσεις για την άμεση λύση. Δύο υφυπουργοί και οκτώ βουλευτές απαρτίζουν τη 10άδα που αποτέλεσε τον "πυρήνα" της πρωτοβουλίας.Πρόκειται για τους υφυπουργούς Μάρκο Μπόλαρη και Μιχάλη Τιμοσίδη και τους βουλευτές Δριβελέγκα, Κεγκέρογλου, Παντούλα, Βαρβαρήγο, Ζωίδη, Ντόλιο, Τσώνη και Παπαδόπουλο.

«Είναι θέμα προσωπικής και πολιτικής αξιοπρέπειας» ανέφεραν στην επιστολή τους. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες στις προσωπικές και προφορικές επαφές έλεγαν ότι εάν είναι πολιτικό το πρόσωπο πρέπει να είναι ο Βενιζέλος, εάν είναι τεχνοκράτης ο Παπαδήμος!

Στην επιστολή αναφέρουν: «Συναισθανόμενοι το μέγεθος της ευθύνης μας έναντι της πατρίδας και του ελληνικού λαού δηλώνουμε την αδιαπραγμάτευτη αξίωσή μας να υπάρξει εντός της σήμερον ομόφωνη απόφαση της ηγεσίας του Κινήματος, επιλέγοντας ισχυρή προσωπικότητα για τη θέση του Πρωθυπουργού.

Εάν αυτό δε συμβεί εντός της σήμερον, αύριο το πρωί, 10.11.2011, υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας. Είναι θέμα προσωπικής και πολιτικής αξιοπρέπειας».

Τα παραπάνω δηλώνουν οι κυβερνητικοί βουλευτές που μέχρι πρότινος βαρούσαν παλαμάκια στον Γιωργάκη και που πλέον πηδάνε σαν τους ποντικούς από το καράβι του ΠΑΣΟΚ που πάει 'απατο και άκλαυτο....

------------------------------------



1 σχόλιο

  1. Dryos Pesoushs Pas Anhr KsyleBete..........AS ESTELNAN EPISTOLES PIO NWRIS OI "KOTES" KAI OXI TWRA POU EPESE O PAPANDREOU....MIN PSHFISETE KANENAN APO AUTOUS.......
    G Amelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.