Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡOΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ...

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΟΛ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ: Σε συμφωνία για την συγκρότηση νέας κυβέρνησης συνεργασίας κατέληξαν ο πρωθυπουργός Γ.Παπα...



ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΟΛ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ:



Σε συμφωνία για την συγκρότηση νέας κυβέρνησης συνεργασίας κατέληξαν ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου και ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, κατά τη συνάντηση που είχαν ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ.Παπούλια το βράδυ της Κυριακής.

Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί θα έχουν νέα συνάντηση αύριο, Δευτέρα, προκειμένου να καθορίσουν το πρόσωπο που θα ηγείται της νέας κυβέρνησης, καθώς και τα μέλη του νέου Υπουργικού Συμβουλίου.

Παράλληλα, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ.Παπούλιας θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, στη συνάντηση των δύο πολιτικών αρχηγών ενώπιον του κ. Παπούλια, συμφωνήθηκε να συγκροτηθεί μια νέα κυβέρνηση με στόχο να οδηγήσει τη χώρα άμεσα σε εκλογές, μετά την υλοποίηση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου.

Για τον προσδιορισμό των υποχρεώσεων που απορρέουν από τις αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου και το χρονικό πλαίσιο που απαιτείται, θα γίνει άμεσα συνάντηση εκπροσώπων των δύο πλευρών.

 Ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου έχει ήδη δηλώσει ότι δεν θα ηγηθεί αυτής της κυβέρνησης. (in.gr)

ΟΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΡΕΠΠΑ, ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΛΑΖΑΡΙΔΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΔΕΝΕΤ ΚΟΜΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ... 

5 σχόλια

  1. ο Λουκάς Παπαδήμος που προτείνει ο καρατζαφέρης μήνες τώρα (το τσιράκι της μασονίας και του μητσοτακέϊκου) είναι μασόνος και πάνε να μας σύρουν στην μεγαλύτερη προδοσία.
    Να πάνε στον αγύριστο οι βρωμομασόνοι και τα τσιράκια τους.

    Ρε καρατζαφέρη ο Σαμαράς σου φταίει για όλα τα προβλήματα του πλανήτη. Επειδή δεν πούλησε την Μακεδονία και έριξε το αφεντικό σου το μασόνο βρυκόλακα...
    Αρχιπροδότη έβαζες στο τηλεάστυ να μας διαφημίζει το ΔΝΤ και όλο πιπίλιζες τα μυαλά των ανθρώπων με τον μασόνο Παπαδήμο!!! ως που θα φτάσει η ξετσιπωσιά σου!!!

    Δείτε Οκτ 1973 έχει αναλάβει ο Μαρκεζίνης για να πάμε σε εκλογές το Φεβρουάριο του 1974.
    Το Νοέμβριο του 1974 ο Ιωαννίδης κάνει την προδοσία με την βοήθεια της συνεργού του εβραίας Δαμανάκη και των σιωνιστών και προκύπτει η νεότερη προδοσία κατά του Ελληνισμού στην Κύπρο το καλοκαίρι του 1974.
    Πρίν λίγο έγινε σεισμός ,οπότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά στην Ελλάδα.
    Ο μόνος καλός οιωνός είναι να μαχόμαστε για την Ελλάδα
    Εις Οιωνός άριστος Αμύνεσθαι περί Πάτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η κυβερνηση της χαριστικης βολης!
    ξεχαστε τα περ ενοτητος κτλ. οποιο κυβερνητικο σχημα προκυψη θα μας βαλη ταφοπλακα. ας μας λυπηθη ο Θεος κι ας συμβη τιποτα απροοπτο που θα βαλη φραγμο στα σχεδια των λαμογιων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ο Παπαδημος ειναι ο μασονος, πες μου ΕΝΑΝ που δεν ειναι.

    Την εχουμε γαμησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν ψάχνεις μέσα σε αυτούς που προβάλλουν οι προδότες και οι σιωνιστές λογικό είναι να πέφτεις πάνω σε μασόνους . Άξιοι ΈΛληνες υπάρχουν είτε ψάχνεις οικονομολόγους είτε πολιτικούς. Τα τοκογλυφικά δολοφονικά νούμερα που θένε ως επιτόκια τα όργανα του σιωνιστικού κατεστημένου είναι ξεκάθαρα . Η υπόθεση και η απόφαση είναι πολιτική ... ή αποδέχεσαι το νέο μνημόνιο και πάει η Ελλάδα στα τάρταρα ή τους βαράς πόρτα στα μούτρα και ελίσσεσαι . Βέβαια εκεί θέλει @@@ γιατί ενδεχομένως να γίνει στρατιωτική επίθεση όχι μόνο από τουρκία αλλά και από ΝΑΤΟ. Μια προβοκάτσια φτάνει στη στρατοχωροφυλακή που έχουν βάλει στη Λάρισα , δηλαδή κόβει την Ελλάδα στα δ'υο και μένει η Μακεδονία ξεκρέμαστη !!! Αυτοί λειτουργούν με σχέδιο και εμείς κυνηγάμε να ξεφύγουμε από προδοτικά μνημόνια και να ζήσουμε .
    ΞΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ στο μέσον της Ελλάδος!!! αν είναι δυνατόν !!! ετοιμάζουν μεγάλη φασαρία παίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΑΣ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ.ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.