Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ... ΜΑΧΗ ΔΙΑΔΟΧΗΣ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ! ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΩΝ!

Έτοιμος να ριχθεί στη μάχη της υποψηφιότητας για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δηλώνει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος για πρώτη φορά το...

Έτοιμος να ριχθεί στη μάχη της υποψηφιότητας για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δηλώνει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος για πρώτη φορά τοποθετείται δημόσια για το θέμα της επόμενης μέρας στο σοσιαλιστικό κόμμα, λίγες μέρες μετά τη συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο γραφείου του υπουργού Οικονομικών.
«Αναζητείται ο πολιτικός μας λόγος. Και παράλληλα με τις υπουργικές μου υποχρεώσεις, διαμορφώνω το πολιτικό πρόγραμμα των μειζόνων προτεραιοτήτων που έχει ανάγκη η χώρα. Είμαι έτοιμος να συμμετάσχω στον σχετικό διάλογο, όταν αυτός ανοίξει» υπογράμμισε μιλώντας στη Real News ο κ. Λοβέρδος, ο οποίος έγινε ο δεύτερος (μετά τον κ. Χρυσοχοϊδη) υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την μετά-Παπανδρέου εποχή. Αν τώρα, αληθεύουν και οι φωνές εντός του ΠΑΣΟΚ που μιλάνε για δεδομένη υποψηφιότητα και του ΥΠΟΙΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, τότε η τριάδα διαδοχής έχει ήδη συμπληρωθεί…
Ο υπουργός Υγείας προσθέτει ότι η ομάδα ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ χρειάζεται οπωσδήποτε και νέα πρόσωπα, ενώ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής όσων έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ το διάστημα του Μνημονίου αλλά «μόλις ανοίξουν οι διαδικασίες εξελίξεων στο ΠΑΣΟΚ».
Μιλώντας, τέλος, για τη νέα κυβέρνηση, ο κ. Λοβέρδος εξηγεί ότι «είναι περιορισμένου χρόνου και ειδικού σκοπού αλλά δεν είναι μονοθεματική κυβέρνηση».
Star.gr

2 σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.