Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ

Ομαδα Γερμανών νομικών προσέφυγε στην Ομοσπονδιακή Εισαγγελία της Καρλσρούης όπου υπέβαλαν μήνυση για εγκλήματα πολέμου ενάντια στον Ερντο...



Ομαδα Γερμανών νομικών προσέφυγε στην Ομοσπονδιακή Εισαγγελία της Καρλσρούης όπου υπέβαλαν μήνυση για εγκλήματα πολέμου ενάντια στον Ερντογάν και στους αρχηγούς του Γενικού Επιτελείου και υπουργούς Άμυνας των 10 τελευταίων ετών.

Οι νομικοί που υπέβαλαν την μήνυση ενάντια στον Ερντογάν που φτάνει σήμερα στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, θα δώσουν σήμερα μια σχετική συνέντευξη τύπου.

οι Γερμανοί νομικοί κατηγορούνε τον πρωθυπουργό Ερντογάν, του τέως υπουργούς Άμυνας Ισμέτ Γιλμάζ, Σαμπαχατίν Τσακμάκογλου και Μεχμέτ Βετζντί Γκιονούλ, καθώς και τους αρχηγούς του Γενικού Επιτελείου Χιλμί Οζκιόκ, Γιασάρ Μπουγιουκανίτ, Ιλκέρ Μπασμπούγ, Ισίκ Κοσανέρ και Νετζντέτ Οζέλ πως διέπραξαν εγκλήματα πολέμου.

Στην προσφυγή αναφέρεται πως ¨εφαρμόστηκε κρατική τρομοκρατία πάνω σε μια εθνική ομάδα, τελέστηκαν εγκλήματα πολέμου και δόθηκαν εντολές για χρήση χημικών όπλων.

Η δικηγόρος Μπρίτα Έντερ από το Αμβούργο και ο Χάινς Γιούργκεν Σνάιντερ από την Καρλσρούη,στην προσφυγή τους προς την Εισαγγελία ζητάνε σε περίπτωση που αυτά τα άτομα έρθουν στην Γερμανία να συλληφθούνε.

Στην μήνυση αναφέρονται 10 περιστατικά από το 2002 που το ΑΚΠ ήρθε στην εξουσία έως τώρα, κατά τα οποία υπήρξαν κρατική τρομοκρατία και παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

…………….

Στην μήνυση υπάρχουν πολλά έγγραφα, φωτογραφίες και καταθέσεις σχετικά με τον σκοτωμό από αστυνομικούς στις 21-11-2004 του 13χρονου Ουγούρ Καϊμάζ και του πατέρα του Αχμέτ Καϊμάζ, καθώς και για την σφαγή ανταρτών του HRG μέσω της χρήσης χημικών όπλων. ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.