Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, σε σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Περικλέους και Σαλαμίνας, στο Περιστέρι.  Έν...

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, σε σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Περικλέους και Σαλαμίνας, στο Περιστέρι.  Ένας δράστης με την απειλή όπλου εισέβαλε στο κατάστημα, ακινητοποίησε τους υπαλλήλους και αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό. Ο δράστης αναζητείται.

Εφευρετική μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς μία γυναίκα, η οποία αποφάσισε να κρύψει τα χρήματα που είχε κλέψει…στις πάνες του μωρού της. Ο λόγος για μια νεαρή Ρομά, η οποία είχε αρπάξει 750 ευρώ από έναν ηλικιωμένο άνδρα στο κέντρο του Αιγίου, μαζί με μια άλλη γυναίκα συνεργό της. Το θύμα άρχισε να φωνάζει και ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία και συνέλαβε τη μία από τις δύο γυναίκες που είχε μαζί της και το μωρό της. Οι άνδρες της Αστυνομίας δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν διαπίστωσαν πως το παραπάνω χρηματικό ποσό ήταν κρυμμένα στις πάνες του μωρού.

Στο στόχαστρο δύο δραστών βρέθηκε χθες το πρωί, ένα υποκατάστημα τράπεζας που βρίσκεται στην οδό Βασ. Παύλου, στον Πειραιά. Οι δράστες εισέβαλαν στο κατάστημα και με την απειλή όπλων άδειασαν το ταμείο και στη συνέχεια διέφυγαν με Ι.Χ., όπου τους ανέμενε συνεργός τους. Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι.

Δεν κατάφερε τελικά να ξεφύγει από τους άνδρες της Αστυνομίας, ένας αλλοδαπός, υπήκοος Νιγηρίας, ο οποίος τελικά συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή της Κυψέλης, έπειτα από καταδίωξη. Ο δράστης και ο συνεργός του, ο οποίος διέφυγε μετέφεραν μέσα στο αυτοκίνητό τους πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν 100 γραμμάρια κοκαΐνης, η οποίες κατασχέθηκαν. (zougla)

------------------------------------



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.