Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ!

«Χείμαρρος» για ακόμη μια Κυριακή ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος, μιλώντας από άμβωνος. Δήλωσε ότι παρά τα οικονομικά προβλήματα έχουμ...

«Χείμαρρος» για ακόμη μια Κυριακή ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος, μιλώντας από άμβωνος. Δήλωσε ότι παρά τα οικονομικά προβλήματα έχουμε πολλά εθνικά θέματα ανοιχτά. Επέστησε την προσοχή στους Σκοπιανούς που λένε........ «τώρα που οι Έλληνες χάνονται είναι καιρός να πάρουμε τα εδάφη μας πίσω», επιτέθηκε στον ελληνικής καταγωγής Γερμανό ευρωβουλευτή Γ.Χατζημαρκάκη που «πήγε στη γειτονική χώρα και όχι μόνο τάχθηκε υπέρ του να ονομάζεται Μακεδονία αλλά υποστήριξε πως υπάρχει και στην Ελλάδα μακεδονική γλώσσα», κατακεραύνωσε τους Βούλγαρους «που έρχονται στην Ελλάδα και διεκδικούν ακόμη και την πώληση κεριών έξω από τις εκκλησίες».
Πάντως δήλωσε υπέρμαχος της
παραμονής μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση αφού είπε «φανταστείτε τι θα γίνει αν εμείς βγούμε και μπούνε στην Ε.Ε. Βουλγαρία, Αλβανία, Τουρκία και Σκόπια». «Χαζοί είναι αυτοί και θέλουν να μπούνε», αναρωτήθηκε.

eglimatikotita.gr

1 σχόλιο

  1. Ευτυχως οπως παντα στην Ιστορια του Γενους μπροσταρηδες μπαινουν για μια φορα ακομη οι Ιεραρχες μας (μεσα στην πολιτικη και κοινωνικη καταστροφη που επικρατει...)

    Η ελλειψη τετοιους καιρους του Μακαριστου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ειναι ακομη ποιο δυσβαστακτη..

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.