Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ!!! ΔΥΟ ΣΥΡΙΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΡΗΜΑΖΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ

Δύο Σύροι, 21 και 41 ετών, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στον Ανισσαρά του δήμου Χερσονήσου για κλοπή και απείθεια, ενώ κατηγορούνται για σω...

Δύο Σύροι, 21 και 41 ετών, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στον Ανισσαρά του δήμου Χερσονήσου για κλοπή και απείθεια, ενώ κατηγορούνται για σωρεία διαρρήξεων σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Οι αστυνομικοί, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς σε αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν παραλιακά στον Ανισσαρά.

Παρακολουθώντας τις κινήσεις τους, οι αστυνομικοί είδαν το 41χρονο να προσεγγίζει σταθμευμένο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, προκειμένου να το διαρρήξει, ενώ ο 21χρονος τον περίμενε μέσα στο όχημα. Στην θέα των αστυνομικών, ο 41χρονος μπήκε στο αυτοκίνητο και οι δύο άνδρες το έσκασαν, αγνοώντας τις υποδείξεις των Αρχών να σταματήσουν.

Λίγο αργότερα, οι δράστες ακινητοποιήθηκαν και σε έρευνα στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία και σύνεργα (σουγιάς, λοστός, κιάλια κατόπτευσης), καθώς και τρία κιβώτια αλκοολούχων ποτών και αναψυκτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

 Στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας και προανάκρισης του Τμήματος Χερσονήσου, προέκυψε ότι ο 41χρονος εμπλέκεται και σε άλλες παράνομες δραστηριότηες, αλλάζοντας, κάθε φορά, συνεργούς. Πηγή: Cretalive

----------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.