Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΕΛΙΟΣ, ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Δ' ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ

Ο μέχρι πρότινος Διοικητής της 16Ης Μεραρχίας Αθανάσιος Τσέλιος, ο οποίος προήχθη σε Αντιστράτηγο, είναι ο νέος Διοικητής του Δ Σώματος Στρ...


Ο μέχρι πρότινος Διοικητής της 16Ης Μεραρχίας Αθανάσιος Τσέλιος, ο οποίος προήχθη σε Αντιστράτηγο, είναι ο νέος Διοικητής του Δ Σώματος Στρατού, αντικαθιστώντας τον Κων/νο Ζιαζιά που προήχθησε σε Αρχηγό ΓΕΣ στο πλαίσιο των έκτακτων κρίσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις. 

Ο Αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος γεννήθηκε το 1956 στο Πετρόπορο του Ν. Τρικάλων. Εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1975 και αποφοίτησε τον Ιούλιο του 1979 ως Ανθυπολοχαγός Πεζικού. Προήχθη στο βαθμό του Ταγματάρχη το 1991, Αντισυνταγματάρχη το 1996, σε Συνταγματάρχη το 2003 και σε Ταξίαρχο το 2007. Είναι απόφοιτος του σχολείου βασικής και προκεχωρημένης εκπαίδευσης της Σχολής Πεζικού, όλων των προβλεπομένων σχολείων των Ειδικών Δυνάμεων, της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου και της Σχολής Εθνικής Άμυνας.

Είναι σε ενέργεια Αλεξιπτωτιστής και Υποβρύχιος Καταστροφέας. Υπηρέτησε για πολλά έτη σε διάφορες Μονάδες Ειδικών Δυνάμεων, καθώς και σε επιτελικές θέσεις Συγκροτημάτων και Σχηματισμών. Διετέλεσε Διοικητής Μονάδος Ειδικών Δυνάμεων και Μ/Κ ΤΠ, Συγκροτήματος και τελευταία Μηχανοκίνητου Σχηματισμού. Μέχρι το 2010 ήταν Διοίκητής στη ΣΜΥ, ενώ το 2011 είχε προαχθεί στο βαθμό του Υποστρατήγου και είχε τοποθετηθεί ως Διοικητής στη 16Η Μεραρχία του Διδυμοτείχου.

Τιμήθηκε στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του με όλα τα προβλεπόμενα μετάλλια και διαμνημονεύσεις.Είναι παντρεμένος με την κ. Δόμνα Γανωτάκη και έχει μία κόρη, την Παναγιώτα 14 ετών, μαθήτρια Β’ Γυμνασίου

29 σχόλια

  1. μεγαλο αλανι παιδια τον εχω γνορισει απο κοντα οταν υπηρετουσα ειναι κομαντο...πραγματικα αξιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΑΚΙ ΔΗΜΑΡΧΑΚΟ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σάββα τον Τσέλιο τον ξέρω προσωπικά, υπηρετήσαμε μαζί στο ΚΕΕΔ , όταν ήταν διοικητής.
    Όταν ήμουν στο ΕΤΑ, βρεθήκαμε πολύ μετά το πέρας του ωραρίου, μπροστά στην Λέσχη του ΚΕΕΔ , αυτός τότε έφευγε απο το γραφείο του και χαιρετηθήκαμε, με ρώτησε, που υπηρετείς τώρα ? και απάντησα με τόση υπερηφάνεια προσπαθώντας να κάνω και αυτόν υπερήφανο, στο ΕΤΑ, αφού κοίταξε στον ουρανό ο πανάξιος και ευπατρίδης Αξιωματικός, αποκρίθηκε με μια φράση για το ΕΤΑ που έδειχνε το σεβασμό του για την μονάδα και τις Ειδικές Δυνάμεις, την αγάπη του για την πατρίδα και την αφοσίωση του στο καθήκον.
    Τον ξέρω όσο χρειάζεται για να πω με βεβαιότητα ότι ο Αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος, είναι ένας Άξιος Έλληνας Ανώτατος Αξιωματικός, και ότι η Θράκη Μας είναι σε ασφαλή χέρια.

    ΑΥΤΟΕΞΟΡΙΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειχα την τύχη να έχω διοικητή το 1997 στο 502ΜΤΠ τον καλύτερο ΟΥΚ της Ελλάδας παρόλο που ήμουν σε μηχανοκινητο τάγμα πεζικού . Λοχιας 251σειρά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είχα και εγώ την τιμή να έχω διοικητή τάγματος τον κ. Τσέλιο στο 502ΜΤΠ. Παραδειγματική λειτουργία μονάδας! ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ με ψυχή και πνεύμα "αιχμηρό". Άξιος και σε μεγαλύτερα αξιώματα. ΜΑΚΑΡΙ να είναι πηγή έμπνευσης σε ακόλουθες γενεές αξιωματικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΛΟΧΑΓΟ ΣΤΗ ΡΕΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ΛΟΧΟ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟ 89 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΙΟΗΚΗΤΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ ΤΟ 2004.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΜΑΚΡΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ.ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΒΥΛΗ 1998!503 ΜΚ/ΤΠ!Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΜΑΝΤΟ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟ 1984 ΣΤΗ ΣΧ.ΑΛ.ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΛΟΧΟ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΦΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΤΑ.ΑΞΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑ ΤΟ 1995 ΣΤΗ ΚΑΒΥΛΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΙΟΙΗΤΗΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.PAPAJIM 236 Λ Υ Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με λένε Αλέξη Βαλασίδη. Τον είχα Διοικητή στον 502 ΜΚΤΠ Καβύλη Έβρος. Αν υπάρχει Ελλάδα σήμερα είναι σε ανθρώπους σαν τον Τσέλιο. Period!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αξιος ο αντιστράτηγος μας παιδιά είχα την τιμή να τον εχω διοικητή στο κεεδ και ήμουν και άγγελιοφόρος του ήταν πολυ καλός άνθρωπος πεζωναυτης Γκουσκος Δημήτριος 04 γ ΕΣΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Α ρε Θανάση ποιός θα το περίμενε ότι θα γίνεις Αντιστράτηγος, τόσο αντισυμβατικός που ήσουν! Τον είχα λοχαγό στην Α'ΜΑΚ το 1987 δυνατό κομάντο αλλά πολύ δύσκολος άνθρωπος γιατί τότε περνούσε καποιες προσωπικές περιπέτειες...Αξίζει να δείτε την ταινιούλα που είναι στο ΚΕΟΑΧ κατά τις αρχές του 80'! Λάτρευε τα χιόνια (λόγω καταγωγής) αλλά δυνατό βατράχι επίσης. Καλή επιτυχία Θανάση (γαμώ την Πα..... μου-προφέρεται με σφιγμένα δόντια)
    Ο "πρώην και επιτυχημένος γραφέας" του Δημήτρης Τζελέπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με λένε Γιάννη Νικολιά και είχα και εγώ τη χαρά όταν υπηρετούσα στην Α'ΜΑΚ το 1989 να τον έχω λοχαγό. Είναι έντιμος άνθρωπος, δεν γούσταρε τους ρουφιάνους και αναγνώριζε την αξία του κάθε καταδρομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΧΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑ ΣΤΗΝ Ά ΜΑΚ ΕΓΩ ΣΤΟ ΛΟΧΟ ΚΡΟΥΣΕΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΩΦΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΕΛΙΟΣ ΤΟΤΕ ΛΟΧΑΓΟΣ ΣΤΟ ΛΟΧΟ ΔΙΟΙΚΗΣΕΟΣ.ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΚΙΜΕΝΙΚΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΩΜΕΙΣ ΑΝΕΞΕΡΤΗΤΟΥ ΛΟΧΟΥ.ΕΚΤΙΜΟΥΣΕ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑ ΣΩΣΤΟΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΚΑΤΑΔΡΩΜΕΙΣ.ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΒΙΖΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΙΧΝΕ.ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΤΟΥ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΞΙΟΣ

    τον ειχα διοικητη στο ΚΕΕΔ το 2005.τρελο κομμαντο αλλα εχει μεγαλο προβλημα μα τα νευρα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΛΟΧΑΓΟ ΣΤΗΝ ΣΧ.ΑΛ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΤΟ 1985.ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥ.ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟ ΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΣΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γνωρισα το στρατηγό το 2004 στο κεεδ τότε με τον βαθμό του συνταγματάρχη, μπήκα στο γραφείο του ένα πρωι χτυπώντας απλα την πόρτα χωρίς να έχω μαζι μου κανέναν Λοχαγο,ο γραφιας του επ έξω μου έλεγε που πάς θα σε καμπανιασει.χαχαχα...εγω μπήκα έβγαλα τον μπερε περπατησα τέσσερα βήματα κ εκατσα προσοχή κ του είπα κ διοικητα χαρηκα πολυ για την συνεργασία, σας εύχομαι καλη σταδιοδρομία κ κάποτε στρατηγός..έγινε ο παππούς ο Βατραχος στρατηγός ..παω για συντήρηση στη ΜΑΛ του είπα γυρίζω πίσω στην μονάδα μου..σηκώθηκε όρθιος μου έσφιξε το χέρι κ μου είπε κομμαντο σου εύχομαι να σου πανε όλα καλα εκει έξω καλός πολίτης..άντρας έλληνας αξιωματικός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 251 σειρά στη Καβύλη. Να είσαι καλά κύριε διοικητά! Είμαι υπερήφανος που υπηρέτησα κάτω απο τις διαταγές σου. Όσοι υπηρέτησαν με σένα καταλαβαίνουν τί εννοώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. O Θανάσης Τσέλιος είναι η αιχμή του δόρατος της Ελλάδος. Μακράν ο καλύτερος άνθρωπος, αξιωματικός, βατράχι και κομάντο. Υπηρέτησα μαζί του το 1985 στη Σχολή Αλεξιπτωτιστών. Σταύρος Μπουτσικάρης 168 ΕΣΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΕΙΜΑΙ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ.ΔΙΚΑΙΟΣ,ΣΚΛΗΡΟ ΚΟΜΑΝΤΟ (ΣΤΑ 45 ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΝ),ΔΕΝ ΜΑΣΟΥΣΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΒΥΛΗ ΣΤΟ 502.ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΠΑΝΤΑ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ.ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΜΕ ΕΚΤΗΜΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΡΙΧΑΡΔΟΣ ΓΚΑΓΙΟΣΟ
    ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΣΤΗ Δ ΜΟΙΡΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΑΠΟ
    ΤΟ 1991-1992. ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΛΟΧΑΓΟΣ ΣΤΟ 3 ΓΡΑΦΕΙΟ. ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ
    ΠΡΟΗΧΘΗ ΣΕ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ. ΔΥΝΑΤΟΣ-ΝΤΟΠΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΣΚΛΗΡΟΣ
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΑ.ΟΤΑΝ
    ΠΡΟΑΧΘΕΙ ΣΕ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΑ ΤΟΤΕ
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ. ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. είχα την τύχη να τον έχω διοικητη στην Καβύλη στο 502 ΜΤΠ,το 1997.Ημουν στο ΛΥΤ.Απο τους λίγους Διοικητές...θυμάμε την φυσική του κατάσταση και το τρέξιμο που μας έριχνε ..και αυτός μαζί μας!!Πήγαινε πάνω-κάτω σε όλο το τάγμα συνέχεια,μιλάμε για ατέλειωτα χλμ Γ.Χ
    <<...σας βγάζω εκεί έξω για να σας βλέπουν οι Τούρκοι απο την Ανδριανόπολη και να φοβούνται!!>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ton eixa dioikiti to 1996 sto 502mtp kabili.erxotan akoma kai tis kiriakes kai mas ebgaze gia treximo exo apo to tagma mexri ta sinora autos mbrosta k emeis apo piso.eixe kali sxesi me tous stratiotes itan konta tous.kati mou ekane megali entiposi einai,otan irthe sti kabili mesa se liges meres iksere ola ta onomata ton stratioton apo ekso.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. τσιτσιος γιαννης 81 δεσσο 153 σειρα 288 τπ συρος κεβοπ και ενδοξο 50222 Ιανουαρίου 2014 στις 7:32 μ.μ.

    το δ σωμα στρατου παντα ειχε στρατηγους αξιους οπως πιστευω να ειναι και ο κ,τσελιος εγω στο 502 το 81 που ημουν μεχρι το 83 γνωρισα αξιωματικους που πηγαν πολυ ψηλα γιατι μετα αρχισε η κομματικη εκαθαριση , θυμαμε οσοι περασαν απο 502 η 3/ον σπ ανεβηκαν οπως ο κοτσιδης που ημουν στην μεθοριο οταν χρειαζωταν οδηγος του τοτε ειχαμε τον ιδιο οπλισμο με τις ειδικες δυναμεις φν αλλα με πολυ περισοτερες βολες, νυχτερινες, πορειες, και πραγματικες συνθηκες εμπλοκης, και πανω απο ολα ηθικον λογου της δοξας της 3/ης ορεινης και των τριων ταγματων της ευχωμαι να εχει τα προσοντα σαν ανθρωπος πρωτα απεναντι στους στρατιωτες του γιατι αυτοι θα τρεξουν πρωτα και μετα τις στρατιωτικες περγαμινες ,οποιος εχει κανει προκαλυψη ξερει απο στρατο πραγματικο εκει περιμεναμε μερονυχτα με το χερι στο φν μεχρι να ληξει η κατασταση στρατηγε καλη δουλεια σου ευχωμε και ας μην σε ξερω αλλα στο 502 εκανα 20 μηνες και οδηγος μ38 και μ113 διοικητικα 14 μηνες ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. διοικητης μου στο πευκο το 2005. παντελονατος κ ξηγημενος απο τους λιγους!να'ναι καλα! 293 2α ΜΑΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Διοικητής μου στο μεγαλο πευκο το 2004 με λιγα λογια εγω εδινα και την ζωη μου για αυτον τον ανθρωπο!!!!!!! Πεζοναυτης πριφτης ιωαννης 288 -04 γ εσσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.