Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΕΛΑΘΗΚΑΝ ΑΛΛΟΙ 63 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΙΣ 2.412 ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2011 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ!!! ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ!!!

ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ... ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ... ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΛΕΕΙ...

ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ... ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ... ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΛΕΕΙ:

Επιστροφή εξήντα έξι (66) υπηκόων Αφγανιστάν στην χώρα τους.  Από αρχές του έτους έχουν πραγματοποιηθεί εννέα (9) εθνικές επιχειρήσεις επιστροφής αλλοδαπών, με ειδικές πτήσεις « charter» .

Η επιστροφή άλλων εξήντα έξι (66) αλλοδαπών, υπηκόων Αφγανιστάν, στην χώρα καταγωγής τους, ολοκληρώθηκε, χθες (20-11-2011) το βράδυ, από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η επιστροφή των παραπάνω αλλοδαπών, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις απέλασης, για παράνομη είσοδο στη χώρα μας, πραγματοποιήθηκε με ειδική πτήση « charter » από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμό τη Καμπούλ.

Οι επιχειρήσεις επιστροφής αλλοδαπών στη χώρα τους, γίνονται στο πλαίσιο των ενεργειών για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης και το κόστος τους καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών .

Σημειώνεται, ότι το πρώτο δεκάμηνο του 2011, έχουν επιστραφεί στις χώρες καταγωγής τους - είτε εθελούσια είτε αναγκαστικά - από τις Υπηρεσίες Αλλοδαπών της Ελληνικής Αστυνομίας δύο χιλιάδες τετρακόσια δώδεκα (2.412) άτομα. Επίσης, μέσω του εθελούσιου προγράμματος επιστροφής, που υλοποιήθηκε από το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (Δ.Ο.Μ.) σε συνεργασία με τις Αστυνομικές Αρχές, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία χίλιες ενενήντα επτά (1.097) επιστροφές αλλοδαπών στις χώρες καταγωγής τους.

2 σχόλια

  1. ΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΠΟΥ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΛΕΩ ΑΝ - ΤΑ ΓΕΜΙΖΑΜΕ ΜΕ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΖΑΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ - ΒΡΩΜΑΕΙ Ο ΝΑΥΤΟΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΚΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ- ΘΑ ΔΙΝΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 63 φεύγουν αραιά και που, αλλά 300 εισέρχονται ημερησίως μόνον από τον Έβρο. Είναι βέβαιο ότι σε λίγα χρόνια η αλλοίωση του πληθυσμού θα είναι γεγονός, δεδομένων μάλιστα και των μεικτών γάμων. Μου έχει γίνει εμμονή να παρακολουθώ καθημερινά στην εφημερίδα τις αγγελίες γάμων και βλέπω ένα ποσοστό 30% ότι είναι μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.