Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

TO KAΘΕΣΤΩΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

Το καθεστώς Χριστόφια αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον των εννέα συναγωνιστών οι οποίοι είχαν συλληφθεί από την αστυνομία, για τα γεγον...


Το καθεστώς Χριστόφια αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον των εννέα συναγωνιστών οι οποίοι είχαν συλληφθεί από την αστυνομία, για τα γεγονότα που έγιναν έξω από τα Φυλακισμένα Μνήματα, την 1η Απριλίου του 2011.

Σας θυμίζουμε πως εκείνη την μέρα, ενώ είχαμε λάβει άδεια ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), οι αστυνομικές δυνάμεις απέτρεψαν την είσοδο στα Φυλακισμένα Μνήματα των μελών μας, με διάφορες γελοίες δικαιολογίες. Μάλιστα χτύπησαν τον συναγωνιστή του Αυξεντίου, αγωνιστή της ΕΟΚΑ κ. Αυγουστή, όταν προσπάθησε να βάλει τα μέλη του κινήματός μας στον χώρο των Φυλακισμένων Μνημάτων. Και ενώ κανείς δεν συνελήφθη από την αστυνομία στον χώρο, τις επόμενες ώρες και μέρες κλήθηκαν για καταθέσεις δέκα συναγωνιστές εκ των οποίων συνελήφθησαν οι εννέα, οι οποίοι παρέμειναν υπό κράτηση για ένα 24ωρο ο καθένας.

Η γελοία κατηγορία για εξύβριση δήθεν του Προέδρου της Δημοκρατίας, δεν επρόκειτο να σταθεί στο δικαστήριο, ως εκ τούτου οι εννέα συναγωνιστές έχουν κληθεί να παραστούν σε δίκη στις 24 Οκτωβρίου 2011, με κατηγορίες για παράνομη συνάθροιση και για συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος! Κατηγορούνται λοιπόν ότι το να πάνε οι εθνικιστές να καταθέσουν στεφάνι και να τιμήσουν τους ήρωες της ΕΟΚΑ, είναι παράνομη συνάθροιση, ενώ η συνεννόηση γι' αυτό είναι συνωμοσία για διάπραξη πλημμελήματος.

Δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία πως το καθεστώς έχει αποφασίσει να δείξει το αληθινό του πρόσωπο. Η κίνησή αυτή δείχνει ποιους θεωρεί το κατεστημένο ως τους μεγαλύτερους εχθρούς του, τους Εθνικιστές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.). Οι διώξεις είναι ξεκάθαρα πολιτικές και σκοπό έχουν τον εκφοβισμό των μελών μας και τον στιγματισμό του κινήματός μας. Αυτό όμως δεν πρόκειται να τους περάσει... Οι γελοίες αυτές κατηγορίες θα πέσουν εύκολα στο δικαστήριο, αν υπάρχει ακόμα ανεξάρτητη δικαιοσύνη, καταδεικνύοντας έτσι την αθωότητα των συναγωνιστών μας.

Να γνωρίζουν πάντως εχθροί και "φίλοι" πως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) και τα μέλη του δεν εκφοβίζονται εύκολα από τέτοιες ενέργειες και πως θα συνεχίσει τον αγώνα του για την επιβίωση του Ελληνισμού στην γη των προγόνων τους. Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς.

Γραφείο Τύπου, Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.