Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Ακόμη μία καταδρομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 16 Οκτωβρίου από τον Πατριωτικό Ελληνικό Σύνδεσμο και διάφορες άλλες εθνικι...

Ακόμη μία καταδρομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 16 Οκτωβρίου από τον Πατριωτικό Ελληνικό Σύνδεσμο και διάφορες άλλες εθνικιστικές οργανώσεις στην ακριτική πόλη της Ξάνθης. Με επικεφαλής τον πρόεδρο του Πατριωτικού Συνδέσμου, Χάμο Αστέριο, οι αγωνιστές της Πατριωτικής Κίνησης Καβάλας , των Ανένταχτων Πατριωτών Βορείου Ελλάδος και της Θασιακής Δυνάμεως κατέλαβαν από νωρίς το πρωί την κεντρική πλατεία της Ξάνθης. Εκατό και πλέον γαλανόλευκες σημαίες κυμάτιζαν στον ελληνικό ουρανό της Θράκης μας, ενώ η ανάκρουση των εμβατηρίων είχε ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση διαφόρων κατοίκων της Ξάνθης.

Η όλη εκδήλωση ήταν μια συμβολική διαμαρτυρία ενάντια στην τουρκική προκλητικότητα τόσο στην Κύπρο, όσο και στο Αιγαίο. Επίσης εστάλη ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι όπου οι εθνικιστές είναι παρόντες, οι πράκτορες και οι αναρχοαριστεροί εξαφανίζονται . Μόνο εξ αποστάσεως και εκ του ασφαλούς άναψαν κάποια φλας από τις γύρω πολυκατοικίες πιθανώς για να καταγράψουν τα πρόσωπα των συγκεντρωμένων. Οι ομιλίες του προέδρου του Πατριωτικού Συνδέσμου, του προέδρου της Πατριωτικής Κίνησης Καβάλας, Τόνιου Κων/νου και του υπεύθυνου των Ανένταχτων Πατριωτών Χάρη Κομνηνού, τόνωσαν το ηθικό των κατοίκων της πόλης υπενθυμίζοντάς τους ότι κανείς πράκτορας δεν επιτρέπεται να αλωνίζει ούτε στη Θράκη, ούτε στη Μακεδονία, ούτε πουθενά. Η πορεία που ακολούθησε έγινε δεκτή με χειροκροτήματα, με τους ηλικιωμένους να είναι και οι πιο εκδηλωτικοί, αφού κάποιοι δεν παρέλειψαν να βγουν στις βεράντες με τις σημαίες τους.

 Να σημειωθεί ότι η αστυνομία παρατάχθηκε στην κεντρική πλατεία χωρίζοντάς τη στα δύο, με σκοπό την αποφυγή αναμείξεως των εθνικιστών με τους οπαδούς του Π.Α.Ο., οι οποίοι επέδειξαν μοναδικό ήθος στεκόμενοι σε στάση προσοχής στο άκουσμα του Εθνικού Ύμνου, κάτι που θα πρέπει να παραδειγματίζει κάποια παιδάκια που στο όνομα ενός υποτιθέμενου οπαδισμού τα ισοπεδώνουν όλα. Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν υποσχέσεις για επιστροφή στην πόλη όποτε και αν χρειαστεί και με οποιαδήποτε μορφή κινητοποιήσεως.

Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.