Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ Ο ΤΕΝΕΚΕΣ ΤΟ "ΠΙΡΙ ΡΕΪΣ" ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ

Όμολογουμένως θα ήταν πιό αποτελεσματικό αν του περνούσαν δίχτυα στο πίσω μέρος και το έστελναν να ψαρέψει μπακαλιάρους. Ό,ως αφού επιμένου...


Όμολογουμένως θα ήταν πιό αποτελεσματικό αν του περνούσαν δίχτυα στο πίσω μέρος και το έστελναν να ψαρέψει μπακαλιάρους. Ό,ως αφού επιμένουν ότι κένει έρευνες να μην τους χαλάσουμε το χατίρι. Στις πορκλήσεις βέβαια μανούλα οι τούρκοι αφού αυτός είναι και ο μόνος λόγος που χρησιμοποιούν το πλοίο που είναι λες και γύρισε από το "πείραμα της Φιλαδέλφειας". Απέπλευσε λοιπόν από το λιμάνι της κατεχόμενης Αμμοχώστουθ όπου είχε καταφύγει για ξεκούραση και ανεφοδιασμό κι έβαλε πλώρη ξανά για τα ανοιχτά της Κύπρου χρυσώνοντας το χάπι στους μπουνταλάδες.

www.stoxos.gr
------------------------------------

1 σχόλιο

  1. Εκεί που ψάχνει το Πίρι Ρέις δεν ξέρω τι θα μπορούσε να βρεί... αν θέλουν οπωσδήποτε να βρούνε πετρέλαιο ,την στιγμή που έχουν και τόσο μεγάλη στρατιωτική ισχύ , νομίζω θα μπορούσαν άνετα ...να ληστέψουν βενζινάδικο! Αν στείλουν και την στέλθ κορβέτα τους που είναι αόρατη δεν θα τους πιάνει και το βίντεο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.