Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ!

ΚΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ... ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ Τ...

ΚΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ... ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ... ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ... 

Στο πλαίσιο των ενεργειών για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης, ολοκληρώθηκε χθες (18-10-2011) επιχείρηση επιστροφής εξήντα ενός (61) αλλοδαπών, υπηκόων Πακιστάν και Αφγανιστάν, στις χώρες καταγωγής τους.

Η επιστροφή των παραπάνω αλλοδαπών, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις απέλασης για παράνομη είσοδο στη χώρα μας, πραγματοποιήθηκε με ειδική πτήση «charter» από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμό για τους (31) υπηκόους Πακιστάν το Ισλαμαμπάντ και τους (30) υπηκόους Αφγανιστάν την Καμπούλ.

Το κόστος των επιχειρήσεων αυτών καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο εννιάμηνο του 2011 πραγματοποιήθηκαν πέντε (5) εθνικές επιχειρήσεις επιστροφών, με ειδικές πτήσεις charter (δύο (2) για Νιγηρία, δύο (2) για Αίγυπτο και μία στη Δομινικανή Δημοκρατία), όπου συνολικά (335) αλλοδαποί επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους.

1 σχόλιο

  1. Σε πολύ λιγότερα χρόνια, μάλλον οι λαθρομετανάστες θα έχουν ξεμπερδέψει μ' εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.